BékElfek - A vérfoci legnemesebb Elfjei

Minden ami Vérfoci (BloodBowl). Kupaismertetések, csapatszereplések, esélylatolgatások és minden mi szem szájnak ingere :D

Friss hozzászólások

  • Bagameri_: Gratula! (2009.07.14. 10:26) A Menza és a különdíj
  • Torq: Szerintem is vicces csapat, és jó szórakozásnak ígérkezik. :) (2009.07.09. 15:02) BB verseny, Komárom, július 11-12
  • Torq: A második gólt a 2. félidő 6. körében szereztem, ezért volt neked 3 köröd még. És azért nem volt t... (2009.06.30. 20:24) Megroppantak az acélöklök...
  • Csemeric: Elméletileg holnap (kedden) 18:00 ill 18:30 környékén kerül megrendezésre a döntő. Érdeklődők talá... (2009.05.25. 22:47) Ismét az elődöntőben...
  • Mortifer: Sziasztok! Szepe! A nyáron ismét lesz egy kis BB-s hajcihő Komáromban! Riotnak már küldtem róla m... (2009.04.27. 07:27) Nem minden papsajt...

K.O.'s TV Archív adásai.

2009.02.12. 22:02 Torq

Időrendi sorrendben a Hegyes Szarvak mérkőzései:

Szarvak - Lovasok 0-1

- Kellemes vérben és velőben gazdag napot kívánok kedves nézőinknek, innen a kimondhatatlan nevű törpe városból. Itt Bob Blackhorn (káoszbestia kommentátor) és ezennel szeretettel köszöntöm Argyle Spikeballt, szakkommentátorunkat, aki a vérfoci nagy értője, egy évtizedes játékosmúlttal.
Nos, Argyle, nézzünk egy kis esélylatolgatást.
- Köszöntöm a nézőket! Két törpe szemmel közutálatnak örvendő csapat csap ma össze. Persze azért utálnak minket, mert félnek tőlünk. A csapatok örökmérlege eddig 3-1 a Szarvak javára, de mindegyik szoros mérkőzés volt, ahol egy gól döntött, tehát itt az a mérkőzés, amin bármi lehet, és az ellenkezője is!
A csapatok szemmel láthatóan nagyon felkészültek egymásból, önbizalomtól duzzadnak, és alig várják a mészárlás - azaz a rendes játékidő - kezdetét.
A bemelegítéskor kiderült, hogy sérültjeink tudják vállalni a játékot, így teljes csapattal tudunk kiállni.
- Köszönöm Argyle! A csapatok hatalmas üdvrivalgás közepette most vonulnak ki a pályára, hoppá, Mad Max úgy látom elkapta Lovasok ifjú zászlóvívő törpéjét, és nagy élvezettel próbálja a szájába gyömöszölni. Szerintem azt hiszi goblin, így viszont picit nagyobb falatnak tűnik, nem is bírja lenyelni, csak meg ne fulladjon! A Lovasok vámpírja is feltűnik, a saját fedezékük mögött nézelődik unottan, mintha várna valamire, közben a stábok és a cserék elfoglalják helyüket a fedezékekben. A sorsolást a Lovasok nyerik, de védekezni állak fel.
Itt a nagy esély szétszedni őket, egy jól felállt Szarvak támadósor ellen még a khemrik sem állnak meg. Ha jól látom erős fallal támadunk, próbálunk erőfölényt kiharcolni a múmiák ellen. A Lovasok átrúgják a labdát, és kezdődhet a meccs.
A nyavajás törpe szászlóvívő közben orrba rúgja Mad Maxet, aki ettől megvadul, és őrült tempóban a legközelebbi rá-rohanó felé vágtat. Na, úgy nézem sikerül kiköpnia a kis korcsot, de hoppá, egy páncélkesztyűs ököl landol az orrán. Egyszerűen belefejelt, mert nem tudott koncentrálni! Ez gáz, mert összeesik, és a lovasok lendülnek akcióba. Elkezdik módszeresen aprítani a támadáshoz felállt sorunkat, így problémák lesznek. Huhh, ez nagyot szólt. Még remegnek a bestiánk lábában az idegek, de látszik, hogy kitört a nyaka. Mindenki a fedezéket figyeli, hogy a gyógyító aktivizálja-e magát, de csak a keze látszik, meg egy sötét vámpírköpönyeg. A kurafi elkapta a gyógyítónkat, és éppen étkezik. Hogy fulladna meg a vértől! Így jól kezdődik ez a kupa, rögtön egy halál. Ezt szereti a nép! Még talán az álszent törpék és elfek is. Szépen lebontják a támadósorunkat, hiába lesz nálunk a labda, támadásban létszámhiánnyal ütőcsapat ellen nagyon nehéz lesz. El is indulnak előre a Lovasok, de közben megszerezzük a labdát, bár eléggé szorongatott helyzetbe kerültünk. Közben Max kiköpte a törpöt, és akcióba lendül. Kezd bemelegedni.
Egymás után küldi le a Lovasok játékosait legelni. Sajnos az lett, amire számítani lehetett, a khemriktől szorongatott bestia megpróbál kitörni, ami meg yis neki, és előrevágja a labdát. De miért pont a teljesen vérgőzbe borult Max felé? Aki persze nem kapja el, és Lord Katsumi kezéből is kicsúszik. A khemrik csak erre várnak, rámozdulnak a labdára. Na, azt az életben nem veszik fel onnan, hahaha. Na ne! Mégis felvette. És rohan. Fut a gyáva! Többen is üldözőbe vesszük. Sajnos nem sikerült leütni, bár már elérni is nagy művészet volt. Így megvan a Lovasok gólja! Innen nehéz lesz talpraállni, kockáztatni kell majd.
Argyle, értékeld kérlek az eddigieket.
- A lovasok nagyon jól használták ki, hogy támadófalat üthettek, így a támogatások nem úgy mentek, ahogy kellett vola. A haláleset előforul, ezért vérfoci, ezért szeretik a nézők is! Összességében elégg kockázatosan álltunk fel, bízva hogy erőfölénybe tudunk kerülni, és hamar rajtaveszítettünk, a passzjátékot már nem volt kinek megjátszani. Bízzunk egy jobb folytatásban.
- A csapatok ismét felállnak, ezúttal a Lovasok a mélyvédekezést részesítik előnyben, lássuk ez ellen mit tudunk tenni. Mad Max indítja az offenzívát, és a megszokott minőségben döngöli bele az ellent a földbe, most már nem hibázik, vérbe borult szemekkel őrjönk a pálya teljes szélességében! A többiek ezt látva lelkesen indulnak gyepálni a khemriket, és még az a szerencsénk is megvan, hogy a labda egy rossz kirúgás után elkobzásra került. Sajnos csak úgy tudunk gólt szerezni ebben a játékrészben, ha kockáztatunk, mégpedig sokat, így magányosan kell előretörnie káoszharcosunknak. Ez remek, fut mint a nyúl!, Hoppá! Ki a fene engedte be a pálya alá a vakondokat? A lord akkorát esett egy vakodtúrásban, hogy az első sorban ülő nézők alatt összetörtek a székek!
így már nem tudunk egyenlíteni, bár a félidőt becsülettel végigbrusztoljuk.
A szünetben a törpe pompom-lányok próbálják szórakoztatni a közönséget, tényleg vicces, ahogy lebeg a szakálluk. A fedezékekben folyik a taktikai megbeszélés, majd a csapatok ismét kidübörögnak a pályára, Ezúttal védekezéshez állunk.
- Hadd szóljak itt közbe Bob, úgy nézem masszív védőfalat próbálunk alkotni, most lényegesen nehezebb dolga lesz az áttöréssel a Lovasoknak. A Szarvak védelme elég maszívnak tűnik ahhoz, hogy kibírjon egy felállt védelem elleni akciót. A lovasok legnagyobb baja a labda felvétellel lesz.
- Nos, köszönöm Argyle, tényleg masszívnak tűnik a védelem, ráadásul a támadósorból kiányzik az egyik múmia, és a vámpírt se látni sehol. Ahogy elnézem kockáztatni fogunk, és belemegyünk egy durva ütőjátékba a labda közelében, hátha meg tudjuk szerezni. Az összecsapás hevesnek és véresnek tűnik, még innen fentről is, néha egy leszakadt fül, vagy kivert fog hullik ki a nagy ütlegeléstől felvert por és fűcsomók kavalkádjából. Igazából annyira heves a harc, hogy innen felülről nem is látni mindent. A törpe bíró a lábak között szlalomozik, igyekszik kikerülni a mindkét oldalról felé is záporozó csapásokat, néha egy egy szakállát húzó kézbe beleharap, és szemmel láthatóan lenyelte a sípját is! A hordágyvivők se tételenkednek, van munkájuk bőven. Bár azt nem tudom miért törpék a hordágyvivők is, az ájultaknak köztudottan a magaslati levegő tenne jót, csak hát trollokra lehet nem merik bízni ezt a bizalmi feladatot, nehogy felfalják a sérülteket, vagy netán nem a sérülteket hozzák ki, mert elfelejtik kiért is mentek be. Úgy néz ki nem bírnak egymással a csapatok, és ez a félidő már gól nélkül fog eltelni, ami a mi vereségünket jelenti. Mindenesetre egy élvezetes, izgalmas meccset láthattunk, ezzela teljesítménnyel mindkát csapat esélyes a rájátszást jelentő helyek egyikére, és bár az alapszakaszban nem találkoznak többet, a rájátszás folyamán még vissza tudnk vágni ezért a vereségért. Megkérnéleg Argyle, hogy szakmai szemmel értékeld a második félőt.
- Kétségkívül felvettük ütőerőben a versenyt a mezőny egyik legütőképesebb csapatával, egyéni hiba döntötte el a mérkőzést, már rögtön az első körben, hogy a támadó csapat létszámhátrányba került létszámelőny helyett. Ennek ellenére Max az egész mérkőzésen nagyon agresszíven játszott, megpróbálta helyrehozni a hibáját. Ütős csapatok ellen nem lesz rossz ez a csapat, az igazán nagy kárdés, hogy az ügyes csapatok ellen hogy tudunk védekezni, ez lesz a siker kulcsa a következő márközéseket.
- Köszön Argyle, és most közvetítésünknek vége, kis reklám után stúdióbeszélgetést sugárzunk az újra fellángoló északi norska-káoszfölde konfiltusról, majd megnézhetik az este folyamán először a Rettegett című kosztümös filmet (Főszerepben Lord Arnakhis és Lady Khaligga), majd az ismeretterjesztő horror kategóriájának többszörös Oszkárt hozó alkotását tűzzük műsorra: A kitépett nyelvű törpe, aki elfül selypegett. (Fsz: Rőtszakállú Darok, Selyemsál Lithalassa, és a gonosz szerepében Lord Zartidarr)
Ezzel búcsúzunk, további szép estét, Bob Blackhorn látták, hallották Barak-Varrból.

Szarvak - Hótorlasz 2-0

- Vérben és velőben gazdag szórakozást kívánok kedves nézőinknek, innen Barak-Varrból, Bob Blackhorn vagyok, és a K.O.'s TV adását látják. Élő közvetítést adunk a Hegyes Szarvak - Hótorlasz mérkőzésről, a stadion nem telt meg teljesen, de így is több , mint 50000 néző tekinti meg a helyszínen az összecsapást. Az eső szakadatlanul esik a stadion játéktere felett, a nézők kellemes időben tekinthetik meg a mérkőzést - hiába, a Mágia Kollégiumai kitesznek ma magukért. Nagyon labdavirtuóz játékra eddig sem volt esély, így ezt az esővel kihangsúlyozva ütős kis meccs elé nézhetünk. Rossz hír a csapat háza tájáról, hogy rejtélyes vírus döntötte le a lábáról csapatunk harmadát, így öten is kihagyják a mai mérkőzést, köztük három káoszharcosunk, így az ütősorunk enyhén hiányos lesz. Szerencsére a barbárok nem túl páncélozottak, így azért talán tudjuk kompenzálni a hiányt. Mai szakkommentátorunkhoz, Lord Brakhatarr-hoz fordulok némi esélylatolgatásra, aki a barbár meccsek szakértője, ő vezette a legutóbbi északi hadjáratot is ellenük, övé a szó.
- Csontdarálós estét mindenkinek! A harctér felett ömlik az eső, így sárdagasztás várható, ami a könnyebb vértezetű barbároknak kedvez majd, hiszem elsősorban az ő testük fogja dagasztani a sarat, mikor benne fetrengenek. Ugyan a csapat meghatározó emberei nélkül lép pályára, azért mér mindíg mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Nagyon fontos lenne az elején támadni, és szétütni őket, főleg gyomor tájékon tűnnek sebezhetőnek, egyszerűen be kell gyalulni őket. Bízzunl benne, hogy Mad Max jó formában lesz, és Lord Takeda jól összeszedi a csapatot a hiányzók ellenére is.
Kulcsfontosságú az elején kiiktani a barbárok dobóját, és rohamozóit, valamint az árulóra minél több ütést mérni.
- Köszönöm Lordom, a kemény mag, norscai szűzek vérét páncéljukra kenve (sajna 3 éves volt a legidősebb akit találtak, így a rituálé sikere eléggé megkérdőjelezhető) hatalmas transzparenst feszít ki a B szektorban, "Halál az árulóra" felirattal, és az F szektorban orrsövényferdüléssel szenvedő bestiák egy csoportja éppen rothadó heringeket pakol ki egy hatalmas hordóból, hogy azzal dobálja meg Nemerét, az ellen káoszharcos sztárját. Ráadásul köztudottam Mad Max megvadul a heringszagtól, mert ki nem állhatja.
A csapatok ebben a pillanatban feltűnnek a játékoskijáróban, és belépnek a szakadó esőbe, hogy a fedezékekbe vonuljanak egy utolsó taktikai értekezletre. Gyógyítónk nyakán egy mithrill pánttal jelenik meg, ugyanis a stadion környékén látták a khemrik vámpírját feltűnni, így kell az elővigyázatosság. Az áruló megjelenését hatalmas füttykoncert fogadja, és záporoznak a pályára a rothadó heringek, csúszóssá téve az esőtől amúgy is felázott pályát. A csapatkapitányok a bíróhoz sietnek, a sorsolást mi nyerjük, támadunk. Azt hiszem ezzel megnyertük a márkőzést, hacsak egy egyéni hiba nem szól majd közbe. Szépen felállunk támadáshoz, a barbárok elrúgják a labdát, egyszercsak egy kiürült 100 literes heringes hordó landol az egyik barbár fején, akit hordágyon visznek az ájultak közé. A kirúgás nem rossz ebben az esőben, de a labda mellékes akkor, amikor Mad Max felbődül, és betámadja a hozzá legközelebbi barbár rohamozót, őrjönge üti ki a pályáról, így jelentősen megnyitva a jobb szárnyat. A barbárok kétségbeesetten próbálnak zárni, középen állják is a támadást, de a balszárnyon is előre tudunk törni, felőrölve a védelmet, és némi nehézségek árán felvéve a csúszós labdát. Passzjátéknak nincs sok értelme, így futójátékkal próbálkozunk. Közben Mad Max teljesen megvadulva rendet vág a barbárok között, a rohamozó után elrendezi a dobót is, de őt nagyon csúnyán. Mintha eltört volna benne valami, véres rongycsomóként vonszolják át a sáron a fedezékig. Újoncunk is bátran küzd, bevállalós a gyerek, az látszik. A megtizedelt barbár vonalakon könnyedén haladunk át, és a félidő felére megszerezzük a vezetést, egy jól biztosított futójáték végén. A kezdéshez felálló borbárokat újabb heringzápor árasztja el, most jött a hír, hogy a törpék akciósan árulják a hordó heringeket a stadion előtt, metr 10 éve lejárt a szavatosságuk.
A norscai szurkolók megpróbálják túlénekelni szurkolóinkat, de már annyira részegek a sörtől, hogy csak vinnyogásra telik tőlük. Lássuk mi telik a csapatuktól, ezúttal támadásban. Hát eddig bnem sok, nem elég, hogy nem tudnak áttörni, de még a labda sem az ő barátjuk, kicsúszik a kezükből, így lehetőség lesz kontrázni. Max látja is hogy mi a helyzet, és utat tör, a barbárok nem biztosították eléggé a környéket, így talán sikerülhet a lerohanás. Sikerülni is fog, áttröünk, és nem tudnak megállítani, a barbárok a sárban fetrengenek, mint a disznók, mi pedig haladunk a győzelem felé, itt már passzjátékra is szükség van, de bestiáink megoldják, és máris kettő null. Félidő előtt még lesz egy kis box, még van pár perc, de nyugodtan mondhatom, hoyg az első félidőben parádés játékkal megnyugtató előnyt szereztünk. Lássuk szakommentátorunk hogyan látta az első félidőt!
- Még a hiányos ütősorunkkal is símán verjük át gyenge vértjeiket, így állandó emberfölényt tudunk kiharcolni, és ennek csak győzelem lehet a vége. Viszont a védelmünket eddig nem tették próbára, de biztos vagyok benne, hogy a szünetben kitalálnak valamit, amit mi meg fogunk akadályozni.
- Köszönöm Lordom, most egy kis reklám, és utána jövünk a második feléidővel!

Új vértre van szüksége? Új fegyverre, de nincs rá pénze? A Ráfejezzen bank most kedvezményes alkímista-arany hitelt biztosít, hosszú futamidőre!

Vannak nehéz napjai? Ellenségei vére rászárad a csatabárdjára? Az új ulravékony, drying fedőréteggel és fegyverolajjal ellátott komfort tamponnak a fegyvertisztítás gyerekjáték, keresse a boltokban!

Forma, design, kényelem? Vegyen új BT harcikocsit! (BarbárTaposó) Beépített manuális klíma (4 troglodita tudja fújni vagy lehellni a kocsi belső részét), 4 ogremeghajtás, a fogyasztása 6 ökör százon, kényelmes elfbőr ülések, a beslő designt a legjobb törpe rabkovácsok készítették.
Alapár csak 200000 arany, és most még extra téligumikat (4 pár csizma az ogréknak!) is adunk hozzá.

Vér? Halál? Háború és béke? A K.O's TV-n mindennap nyomon követhető friss kül- és belpolitikai események, élő vérfoci közvetítések, a legjobb filmek, közlekedési hírek és időjárásjelentés. Nézzen minket továbbra is!

- Kedves nézőink, ismét innen a pálya mellől köszöntöm önöket, az eredmény 2-0 a Szarvaknak, a játék nagyon bíztató, a közönség jól szórakozik, és az áruló mág nem halt meg! Lassan kezdődik a második játékrész, a csapatok már felálltak, ezúttal a mieink védekeznek, a barbárok elégg feltüzeltnek látszanak. A pályamunkások a szünetben heringmentesítették a pályát, az eső viszont szakadatlanul ömlik.
Na a barbárok bekezdtek, a trolljuk nagyon megcsapja az egyik bestiánkat, így munkában a gyógyítónk, és pár másodpercre rá máris munkában a hordágyvivők, újoncunk gericét roppantották be, hát ügyesebb nem lesz tőle, az biztos. Kár érte, eddig jól játszott, de hát százak állnak sorban, hogy a csapatba kerülhessenek. Vissza kellene vernünk ezt a rohamot, és ellentámadni, mert a barbárok védekezésben nem túl acélosak, Mad Max fel is veszi a ritmust, és sorozatban taglózza le az ellent. Közben összeszedték a labdát is, a jobb szélünkön - hobgoblin és ogre nézőink kedvéért az árulótól bal oldal felé - próbálnak áttörni. Na, az ott nem fog menni, a védelem masszívan áll a lábán, a labdát nem is tudják áthozni a félpályán. Briliáns védekezés, és közben Mad Max betarolja az ellen troll sztárját, Jégtömböt. Hát, tényleg hideg lehet, mert a hordágyvivők kezét mágikusan kellett gyógyítani a fagyási sérülések miatt. A barbárok nem túl labdabiztosak, nem sikerülnek az elkapások, így a labda szabadon pattog a jobb szélen a csomóvonal környékén, de egyik csapat sem tudja megszerezni. Közben Mad Max is belenéz egy ökölbe, eléggé érzékeny helyen találhatták el, mert lerogy, és kovonszolják, de a dolgát elvégezte, 2 veszteséget is okozott. Így viszont viszonylag kockázatmentesen játszhatunk. Hoppá, a barbár elkapó átszakítja a palánkot, és kiesik az F szektor közönsége közé, csak úgy záporoznak rá szurkolóink ütései! Legtöbben ököllel, de pár perverzebb heringgel üti, csoda, hogy túléli, bár a hírek szerint elégg súlyosan megsérült. Mindenesetre lassan megtisztítjuk az utat a labda környékén, de fogy az idő, és a labda annyira csúszik a víztől, vértől és a heringek levétől, hogy szinte lehetetlen küldetés felvenni a földről, így hiába volt meg az esély a harmadikra, 2-0 vége. Megérdemelt, magabiztos győzelem. Próbálunk meg bejutni az öltözőbe, és készíteni pár villámértékelést.

Lord Takeda: a vírus ellenére ki tudtunk állni, és a tartalékjaink bebizonyították, hogy miért is tagjai a csapatnak. Jó játékkal magabiztosan győztünk.
Mad Max: Mé', nyertünk? Nem emlékszem....
Lord Katsumi: sajnos egy vírus ledöntött a lábamról, szerintem romlott lehetett a desszert, így nem tudtam játszani.
Vezetőedző: Végig kézben tartottuk a mérkőzést, igazából a második félidő elején volt egy kis hullámvölgy a csapat játékában, de magabiztosan védekeztünk, és az első félidőben a jó támadójáték is megvolt, így győzelmünk megérdemelt. Legközelebb a Békelfek ellen látható a csapat, elfogadtuk a csapatuk kihívását. Az időpontot a menedzsmentek még egyeztetik.

- Kedves nézőink, ezennel búcsúzunk, jöjjön az esti szórakoztató vígjáték, az Ogre sakkakadémia, Bul'gr Bato főszereplésével, majd a Gyűrűs ura, avagy miylen az elf feleség című horror-dokumentumfilm következik Liv Tájler és Lord Mortensen főszereplésével.
Remélem legközelebb is velünk tartanak, a viszontlátásra!

Békelfek - Hegyes Szarvak 4-1 (1-1)

- Vérrel és velővel teli estét kívánok kedves nézőinknek, itt Bob Blackhorn élőben a Békelfek - Hegyes Szarvak Kazamata kupa meccsről.
A mérkőzést ezúttal is a K.O's TV prezentálja önöknek. A két csapat a legjobb keretével vág neki az összecsapásnak, bár minkét oldalon van kimaradó játékos. Az előzetes esélyeknek megfelelően a fogadóirodák az elfek győzelmét tartják esélyesebbnek, a döntetlenre viszont rengeteg aranyat fizetnek, tehát erre a legkevesebb az esély. Az aréne nem telt meg, körülbelül 56000 néző lehet, bár a Szarvak hívei jóval többen vannak. Mivel a mérkőzés majdnem két órás késéssel kezdődik el, mert egy kezdő varázsló özönvizet varázsolt a pályára eső helyett, és szárítani kell, ezért van időnk elemezni az előzetes várakozásokat. Közben most
mondják a fülemre, hogy az előzetes tervek szerinti eső helyett a malőr miatt jó időt varázsolnak a mérkőzésre. Mai szakkommentátorunk a vérfoci neves szaktekintélye, egykori sztárjátékos, az elfek elleni mérkőzések szaktekintélye, Arbeit Macht Frei, a bikakentaur! Arbeit, át is adnám a szót, kérlek elemezd a lehetőségeket.
- Guten Tag, kedves nézők, mivel az elfek gyorsabbak és ügyesebbek a
káosz pusztító játékosainál, így a káosz csapatnak csak akkor van esélye, ha nem elf elf áll vele szemben a pályán, hanem jóval kevesebb. Viszont ez azt jelenti, hogy a minotaurusznak és az ütősornak intenzíven kell az elején futniuk a gyorslábú hegyesfülűek után, hogy azokat ledöntve vérüket vegyék. Aztán ha utolérték őket, akor jöhet a totális zerstören! Amennyiben nem sikerül ezt a taktikát véghezvinni, nagyon nehéz dolguk lesz főleg védekezésben, de támadásban is, hiszen az ellen gyors játékosai lerohanják majd a hátsó, biztosító alakzatot. Az elf támadásoknál a klasszikus mélyvédekezést kellene alkalmazni, támadásnál pedig legalább 2 biztosítót és egy söprögetőt hátulhagyni a labdás műveletek elvégzéséhez.
- Köszönöm Arbeit, közben szárad a pálya, és megjelennek a csapatok, hogy a fedezékekhez fussanak, bemelegítsenek, és a csapatkapitányok részt vegyenek a sorsoláson. Mindkét csapat a megszokott szerelésében lép pályára, bár egyébként is könnyű lesz megkülönböztetni őket. Az elf fedezékben feltűnik a faember is, akit ásóval felszerelt erdei elf bérmunkások vesznek körbe, nehogy gyökeret eresszen. A sorsolást az elfek nyerik, és így a Szarvak védekezéshez készül. Elrúgjuk a labdát, és a faember rögtön ütésre lendíti legvastagabb ágát! Hát ez mázli, összeakadt saját magával, és megrogy, miközben hős bestiánk hanyatt löki. Ennek a páncélját maximum láncfűrésszel lehetne átvágni, nem is sérül komolyabban, viszont így van esély lerohanni az ütősort. Sikerül is hátrébb szorítani őket, és a bal szárnyunk megindul lerohanni a labda közelében álló cicamica-harcosokat (méghogy oroszlán lenne, hahaha). Az elfek kétségbeesetten igyekeznek összeszedni magukat, begyűjtik a labdát is, de a jobb oldalon Mad Max garázdálkodik, ott nincs esélyük előrébbjutni, így egy egyéni akció végén egy szem elkapójuk fut felfelé a labdával, fedezetlenül. Na, ő könnyű zsákmány lesz a söprögetőnknek, le is zúzza, majd felveszi a labdát is. Remek! Úristam, mit csinál ez? Előredobja? A temetők meg még üresek!!!! Ez óriási taktikai hiba, főleg, hogy nem jó a dobás! Az elfek a jobb oldalunkon túlsúlyban vannak, és megvan a labda is nekik ismét. Most lesz gond, hiszen ki tudják használni gyorsaságukat. Már csak Mad Maxben bízhatunk, hogy őrjöngő vadállatként szétszórja őket, de az egyik elf hirtelen feltűri a mezt, és a hónalját odatartja Max érzékeny orra alá! Ezek honnan a fenéből szerezék meg az orvosi jelentést, amely szerint Max elfszag-allergiában szenved? Max tántorogva lépeget, majd összerogy, jönnek a hordágyvivők. Szemmel láthatóan ájult, és az allergiából kifolyólag ezen a meccsen nagy valószínűséggel már nem látjuk játszani. Az elf tábor diadalittas üvöltésben tör ki. Mocskos játék a vérfoci, pénzért mindent meg lehet venni, még az ellenfél orvosi kartonjait is, dehát ezért szeretjük. Mindenesetre úgy néz ki a védelem összeroppan, az elf irányító egy hosszú bombával hozza játékba az egyik elkapót, és máris egy null oda. Maxet hiába legyezgetik, nem tér magához, így nélküle kell folytatnunk. Ezúttal mi támadunk, csak eddig nem igazán tudtuk az elf tömeget szétszórni. Az elfek eléggé bénán rúgnak ki, így könnyedén megvan a labda. Viszont nem tudjuk a soraikat áttörni, és jöhet a letámadás. A védelem eléggé összezavarodik, a hordágyvivők még 5 káosz játékost, köztük 3 káoszharcost cipelnek a kiütöttek közé, így 5 játékossal a 11 ellen esélytelen támadni, de védekezni is, így a félidő kettő - null.

Féidőben úgy nézem kicsit összeszedettebb lett a csapat, egymás után másznak ki a kiütütt fedezékből a játékosok, kivéve a minot. Ismét mi támadunk. Ezúttal sikerül jópár elfet földre küldeni, bár nem sikerül a vértjüket átütni. Biztosan valami elf hókuszpókusszal megbűvölték a vérteket, még csak nem is horpadnak. Mindensetre a labda hol megvan, hol nincs, de az elfek se tudják megszerezni, így némi passzolgatás után mi is szerzünk gólt. A gond ott van, hogy még mindíg azonos a létszám, és ez az elfeknek kedvez. Szépen csinálják, meg kell hagyni, pillanatok alatt ismét a mi végzónánkban a labda, a nyamvadék végigcselezte az egész félpályát. Na majd most szebbítünk, a bíró visszaállíttatja az órát, így több időnk lesz. Középen azonban megállítanak, és csak a gyógyítónknak köszönhetően nem történik súlyos sérülés a csapatkapitányunkkal. Viszont a labdás manőverek nem mennek, vagy elkapni nem tudjuk a kézbe nyomott labdát, vagy nem tujuk magunkat a labdával kicselezni, és a blokkok is csak ímmel - ámmal mennek. Lélekben feladta volna a csapat? Az elfek meg is szerzik ismét a bőrt, a dobójuk el is dobja, azonban Lord Anekawa összekapja magát, és jó magasra ugorva, lehúzza a bogyót. Közbenyúlás! Ez ritka mifelénk, a szurkolók jó része még nem is látott ilyesmit. Jobb később, mint soha alapon a tábor is rázendít, hátha ösztönzi a játékosokat egy kis öldöklésre:

Elfeket irtani élvezet
lelkül elszáll, mint a képzelet
röfög, és hörög, hű de kafa
vágd el a torkát, kispofa!

Na, sikerül is kiszedni egy elfet a bíztatásra, a gólszerzőnk ütött oda egy szépet, és az elf testőr mozdulatlanul terül el a műfüvön. Ezzel azonban az elfek harci szelleme nem gyengül, ismét megállítják a támadást, és megint megszerzik a labdát, utat nyitnak a jobb oldalunkon, és megiramodnak. Az elf szurkolók hullámozni kezdenek, mint a tenger, ezért vehemensebb szurkolóink sűrű fekete olajjal locsolják őket, mert köztudottan az olaj csökkenti a hullámzást. Feltűnik pár fáklya is, de minő baleset, az elf gól pillanatában a fáklyát fogó bestia infarktust kap, és az E szektor lángra kap. Mivel sok olaj elfolyt a dobálásban, most a saját szurkolóink égnek! De legalább szolidárisak a csapattal! Ez az igazi csapatszellem! Gyönyörű koreográfia, kár, hogy meghalt mindenki az E szektorban! Égett hűs bűze lengi be a pályát, és az égett szőr szaga sem kellemes, bár a VIP páholyban pár Káosz hadúr szemmel láthatóan kezdi otthonosan érezni magát. Közben megjelennek a törpe vámosok, és elkezik a nézőket molesztálni, holmi illegális olajszőkítést meg petárdabehozatalt, valamint szeszesital-zárjegyeket emlegetve. Minő pofátlanság részükről, hogy az elf vezetőedzőt is megtalálják, pedig aztán nála se olaj, se petárda, se alkohol nincs. Mindenesetre a mérkőzés véget ért, egy csúnya veréssel a Szarvak szempontjából. Arbeit, az interjúk előtt értékelnéd a mérkőzést?
- Gut! A mérkőzésen az történt, amit az elfek elterveztek, esélyeshez méltóan hozták a mérkőzést. A meccsen a Szarvak háromszor is vétett taktikai hibát, amit a Békelfek rendszeresen kihasználtak. Először is amikor megszerezték a labdát, elkapkodták az akciót, és sok kockázatot vállaltak ezzel, ami nem is jött be. Másodszor az elfek támadásainál, nem a mélyvédekezést alkalmaztuk, így egyszerű dolga volt a támadóknak. Harmadszor, és ez a legnagyobb hiba, képtelenek voltak átütni az ellenfél átlagos páncélzatát az ütőink, és így nem tudtak létszámfölénybe kerülni, ezáltal kompenzálni a hibákat.
- Köszönöm Arbeit, nézzünk néhány interjút!

Vezetőedző:
- A mai vereség azért is legfőképpen fájó, mert a játékosok jó eséllyel megpróbálnak megenni vacsorára, így ha megbocsát, most sietek....
Lord Takeda a csapatkapitány:
- Ha még egyszer ilyen lélektelenül ütünk, felhagyok a játékkal, és kolostorba vonulok. Lehetőleg elfbe. És lerombolom.
Mad Max, a minotaurusz:
- Az a szag, az borzalmas volt, eccerűen nem téek magamhoz a sokktól.
Lord Anegawa:
- Nem játszottam jól, ahogy a csapat sem, de a végére azért sikerült pár jó momentumot felmutatnom. Remélhetőleg a következő mérkőzésen az ütősor összeszedi magát, és nagy irtást rendez.

Most pedig a vereség hatására műsorváltozás következik. Az esti film helyett Vers mindenkinek sorozatunkból közvetítjük az elf halála című verset, előadja Lord Argraw. Majd élőben kapcsoljuk az északi hadszínteret, ahol dicső csapataink az északi barbárok falvait égetik fel, ezzel pótolva a ma esti véres látvány hiányát. Garantált a gyermeksikoly, az asszonyok jajongása, és a férfiak halálhörgése, stábunk extra kamerával és hangosítóberendezéssel van a helyszínen, így kiváló minőségben láthatják az öldöklést. Későn fennmaradó nézőink, szogorúan 18 év felett pedig megtekinthetik Az erdei elf és a faember című pornófilmet Shillian Shillakan és Durthu, a faember főszaraplésével, akik tavaly közös gruppen jelenetükkel - még 2 fa volt ott - elnyerték a porno Oscart.

Sírhant Művek - Hegyes Szarvak 0-2 (2-2)

- Vérben és velőben gazdag jó estét kívánok kedves nézőinknek, itt Bob Blackhorn! A mai műsor keretében a Sírhant - Szarvak összecsapást láthatják. A hírek szerint a Sírhant mindent bevet a mai mérkőzésre, eltökélt szándékuk, hogy megszerzik első győzelmüket, ennek első jele, hogy Lord Katsumit ájultan találták az öltözőben, hátából egy szépen faragott nyelű kés állt ki. A Szarvak menedzsmentje ettől sem esett kétségbe, bíznak az ütősorban. A varázslók jó időt prezentáltak a mérkőzésre, így ideális időben eshetnek egymásnak a csapatok, melyek ebben a pillanatban jelennek meg a játékoskijáróban. A nézők a mai napon szép számmal megjelentek, és most hovatartozástól függetlenül hatalmas üdvrivalgással köszöntik a kedvenceket. A csapatkapitányok középre dübörögnek, a sorsolást úgy látom a Szarvak nyerik, tehát mi támadunk! A Sírhant védelemhez készülődik, érdekes, hogy 12 játékost állítanak ki, amit se a bíró, se az edzőnk nem vesz észre. Így mondhatjuk, hogy a legerősebb sorukkal állnak fel, játszik a vámpírjuk is. Gyógyítónk szemmel láthatóan nyugodtan szürcsöli üdítőjét a fedezékben, egyenlőre nincs mitől félnie, bár a mithrill nyakpántot azért viseli. Ebben a pillanatban megtörtént a kezdőrúgás, és támadásba lendülünk, sajnos az ütősorunk nincs nagy formában ma sem, bár sikerül leütni az ellent, de a páncélokkal ma is meggyűlik a bajunk. A Sírhant nem nagyon törődik a védekezéssel, mindenképpen vért akarnak, a labdával nem nagyon foglalkoznak, így azt a zseb könnyedén tudja fedezni, és lassan, de biztosan haladunk a végzóna felé. Úgy néz ki ma meg sem próbálkozunk passzjátékkal, biztos futójáték lesz ebből. Bár a jobb szélünket lezúzzák az ott erőfölényben levő élőholtak, a bal oldalon megállíthatatlanok vagyunk, és meg is van a gól. Most egy masszív védekezés kell, hogy a félidő hátralevő részén már ne lehessen gond, és utána esetleg letámadhatunk. Addig is kérdezzük meg mai szakértőnket Bolgír Bramatart, a hírhedt bestiaurat a mai esélyekről.
- Üdvözlöm a nézőket! A mérkőzés esélyese a Szarvak csapata, és ha nem kerül nagy létszámhiányba, akkor nem vesztíheti el a mérkőzést. Főként így, hogy a vezetés már megvan, és az ellen már nem tud 12 játékost felcsempészni a pályára.
- Köszönöm Bolgír. Közben a csapatok ismét egymásnak esnek, bár a vámpír dacosan eltűnt az öltözőben, miután a vezetőesző kicsit leteremtette a pocsék védekezés miatt, így azért lényegesen könnyebb dolgunk van védekezni is. Úgy néz ki, nem is tudnak érdemben áttörni, viszont ügyesen járatják a labdát kézről kézre, de már kifutnak az időből, így a félidőt biztosan hozzuk, bár veszteségokozásban nem állunk jól, és a végére a gyógyítónk is munkába állt. Kis pihenő után újra jelentkezünk, addig is pár vicc:
- 2 troll barkohbázik.
- Gondoltam, mondja az egyik...
(hahahaha)
- HOgy néz ki az ideális norskai pompomlány?
- Teli söröshordó fűszoknyában egy hering tetején egyensűlyoz!

Most pedig rövid reklám, és jövünk vissza.

-Véres lett a felszerelés? Nem hat a régi mosópora? Vegyen mini művámpírt, aki a legerősebb vérfoltokat is kiszívja a ruhákból.

- Befektetne? Most kiváló kondíciókkal sírt vásárolhat a I(mport)F(öld) GMBH fővárosi telephelyén, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

- ÉS most kedves nézőink, jöjjön a második játékrész! A csapatok már a pályán, de ilyen rossz kirúgást csak a Lovasoktól láttunk eddig, síma elkobzás a vége, és támadásba lendülhet a sírhant. Nagyon keményen igyekszünk őket megállítani, hamar kiegyenlítjük a veszteségeket, bár az élőholtaknak sikerült regenerálódnia. Kicsit elkapkodják a támadást, így nem lesz esélyük a védelmünk ellen, főleg, hogy Lord Katsumi is megjelent a második félidőre. A hullarablókat sikerül megállítani, a labda birtoklásáért ádáz harc dúl a csomóvonal közelében, de sikerül erőfölényt kiharcolni, és módszeresen sikerül az élőholtakat hátraszorítani. Megvan a labda is, most már csak egy ügyes futójáték kellene, biztos zsebbel, és megvan a mérkőzés. Úgy látszik most nem követjük el a taktikai hibát, hogy gyors gólt akarunk elérni passzjátékkal, módszeresen őröljük fel az élőholtak ellenállását, az egyik múmia már kint pihen, a másiknak a közelében nincs senki, így az erőfölény is bőven a mienk. Nincs már esélyük megállítani, bár egy kétségbeesett próbálkozást még láthatunk, de nem okoznak zavart a gépezetben. Kivéve a túloldalt, ahol káoszharcosunk nagyon benéz egy ütést, és idő előtt elterül. Azonban ezúttal megállíthatatlanoknak bizonyulunk, és a végén egy ügyes kézről kézre adás után megvan a második gól is, ésezzel vége. Magabiztos, önbizalomnövelő győzelem! Ami rá is fért a csapatra az előző csúnya fiaskó után.
Bolgír, kérlek értékeld a mérkőzést pár szóban.
- Amit vártunk, azt kaptuk, egy szívós élőholt, és egy masszív káosz csapat játszott élvezetes mérkőzést, amit a várakozásoknak megfelelően a káosz csapat húzott be, könyörtelenül kihasználva az élőholtak apróbb taktikai hibáit.
- Köszönöm Bolgír! Ezzel búcsúzunk is a helyszínről, kérjük nézzék meg esti programjainkat is. Először is a Lidércek Saga további 5 részét, utána pedig zenés útifilm a Szarvak felkészüléséről a Kazamata kupára.
Hajnalban pedig komolyzenét ad a 100 tagú szarvfújós Bestiabrigád, vezényel Haribo Haratamo. Köszönöm megtisztelő figyelmüket, a viszontlátásra!

Mocskosul Síma Ügy - Hegyes Szarvak 0-0 (4-3)

- Vérben és velőben gazdag jó estét kívánok kedves nézőinknek, itt a K.O.'s TV és Bob Blackhorn. Rendkívüli közvetítéssel jelentkezünk, miután a sötét elfek (gyk: nyámnyilák) kihívását elfogadta csapatunk. A mérkőzésre a Mágia Kollégiumai jó idővel és közepes nézőszámmal készültek.
Csapatunk megtépázott önbizalmát helyrehozandó, ma nagy hirig várható. Hozzátéve, hogy a csapat nincs igazán formában, így erős kétségek vannak, hogy a masszívan védekező sötét elfeket be tudjuk-e darálni. Mai szakkommentátorunk a sötét elf csapatok nagy ismerője, Bru-tall, az ogre blokkoló, aki két idényt is sötét elf idegenlégiósként húzott le, mielőtt visszavonult volna. Bru, értékelnéd az erőviszonyokat?

- őőőőő, hááát. Akkó mostan beszé'nék a sötét efekrő. őőőő. háááát. Vérszomjas kis fickók ám ezek. Izééé, nem úgy gondótam. Szóva', verhetőek, bár nem finomak. Tú' nehezek, hogy e'dobja őket az ogre. őőőőőő. háááát. A bőrbogyóval jó' bánnak.

- Köszönöm Bru. Tudom, még azt is akartad mondani, hogy kiváló a védekezésük, valamint a mérkőzés előtt igazoltak egy orvgyilkost, és próbajátékon van náluk egy korhadt fatuskó is. Igaz, négyen próbálják a pálya felé vonszolni, de nem megy nekik, úgyhogy róla majd később. Nézzünk körül picit a saját csapatunk háza tájékán, lássunk pár villámintejút.

Vezetőedző:
- Kemény, férfias, ütős mérkőzésre számítok, nüanszokon múlik a siker. Az orvgyilkost mindenképpen semlegesítenünk kell, akkor elvileg az ütőerőt megnyerjük. Ha sikerül az elf játékosokat pályán kívül tudni, akkor garantált a győzelem, ha nem, akkor szoros mérkőzésen bármi lehet.

Lord Takeda, a csapatkapitány
- Az élőholtak ellen is akadozott a gépezet, de talán kezdünk ismét formába lendülni, és csapatként működni. A győzelem kulcsa a hatékony védekezés, és egy kis szerencse.

Villám, a ló
- nyihaha.

A villáminterjúk után nézzük a sorsolást. A csapatkapitányok már a bíró mellett állnak, a sorsolást mi nyerjük, és támadáshoz állunk fel. Az ütősor eléggé magabiztosnak tűnik, az elfek zónavédekezéshez állnak, lehetőleg az elején minél kevesebb veszteséget akarnak elszenvedni. Az első támadás jól indul, a nyámnyilák dőlnek jobbra-balra, de pályán maradnak, sikerül teret nyerni, de a labdát nehéz összeszedni. Nem úgy a sötét elfek rohamozóit. Ezek összeszedték magukat, és máris munkában a gyógyítónk, megakadályozva egy sajnálatos halálesetet. Cserébe a mieink elintézik az elfek testőrét, elég komoly sérülést szenvedett, de a gyógyítójuk nem áll fal a kispadról, hogy közbeavatkozzon. Mindenesetre emberfórt nem sokáig élvezhetünk, mindkáét oldalon hullanak a játékosok, igazán ütős meccs ez, hogy az elfek belemennek az adok-kapokba. A labda is megvan, nagy lendülettel hozzuk fel a bal oldalon, de az elfek jól átcsoportosítják a védekezésüket, és nem jutunk előrébb, sőt, a labdát is elveszítjük, és nem sikerül tartósan visszaszerezni. Azt a boszorkányt máglyán kellene elégetni! Hogy dögölne meg! De nem döglik, helyette Mad Maxet vonszolják le a pályáról. Most már létszámhátrányban vagyunk, nem sikerült az áttörés, de a nyámnyilák sem érnek már fel. Itt a félidő.
Bru-tall, kérlek értékeld a látottakat.

- őőőő, hááát. Jók. Má'mint a szagok a pecsenyesütőné'. Akkó most a gyakásró'. Szép ütéseket láttunk, meg nagy tömegbunyót. É'vezetes a meccs, törnek a sisakok, a vértek, és a csontok. Há' mit móndjak még?

- Köszönöm a szakszerű elemzést, most nézzünk pár szurkolói véleményt, mely postagalambbal és telepatikus úton érkezett.
Gualfankor, káoszharcos
- A csapatnak nincs önbizalma, ezeket a hegyes fülű kacatokat el kellene söpörni, de erre képtelen a csapat. Ráadásul a veszteségmeccsben is rosszul állunk. Szégyen!
- Meeeg keeeell veeerni őkeeet.- Mekelek, káoszbestia.
- Éjfélre gyere haza, te hazudós strici, méghogy kurvázni mész, már megint túlórázol, te dög! - Maria Blackhorn.

Izé, akkor most ennyi a szurkolói véleményekből, elnézést mindenkitől a kis közjátékért. Nézzük inkább a második félidőt. A csapatok kiegészülnek, nálunk új bestiák, az ellenfélnél viszont ismét ott az orvgyilkos, és megjelenik a korhadt tudkó is a pályán. Védekezünk, bestiákat áldozunk a csomóvonalnál, káoszharcosaink az ellentámadásokra specializálódnak. A kirúgás nem rossz,de a nyámnyilák lekapják a pattanó labdát a levegőből. Az ígéretes tehetségnek beharangozott faemberük megindul, majd beletörik bestiánkba, Mindketten hatalmasat esnek, sajnos a bestiánk nem bírja az ilyen fajsúlyos egyedeket magán, így őt kivonszolják, de a tuskó sincs magánál szemmel láthatóan. Így, miközben az elfek elhűlve bámulják a robajt középről, sikerül őket picit lezúzni, de sajnos hamar kapcsolnak, és az orvgyilkosuk is akcióba lendül. Szerencsére nem okoz maradandó veszteséget, mielőtt bestiánk leüti. A késkészítők örülhetnek, ezt a tőrt is a pályán hagyja, miközben levonszolják. Mindenesetre az elfek sem tudják felvenni a labdát, így talán sikerül némi nyomést gyakorolni rájuk. A nagy kapkodásban a csomóvobnal előtt megállítjuk a támadást, és ismét nagy tömegbunyó keletkezik. Bru, itt egy zsebkendő, töröld meg a szád, tiszta nyál!
Brunak szemmel láthatóan tetszik a mérkőzés, olyan vehemensen nézi, hogy néha majdnem nyakon vág, így ha picit elhalóbb lesz a hangom, akkor az asztal alá bújva közvetítek. Minden esetre fel kell készülni, ha ogre szakkommentátort hívunk. A Szarvak közben megszerzi a labdát, de nem jut sokkal előbbre, az elfek jól zárnak. Védekezésben mindkét csapat nagyot alkot, támadásban pont ezért nincsenek sikerek. Egyre inkább érik a gólnélküli döntetlen, az elfek már nem érnek fel időben, és nekünk is kicsi esélyünk van a gólszerzésre. Végül is a nyámnyilák megmentik maguknak a helyzetet, és kihozzák a labdát egy biztonságos részre, így már mi sem érünk fel. Hát ez a meccs nem egy békés null-null, a vérre éhes közönség igazán jól szórakozhatott, de a döntetlen igazságos eredmény. Bru, értékeld a meccset.

- nyam, nyam. (ropogó hangok, a szakkommentátor éppen befejezi az uzsonnát). őőőő. háááát. É'veztem a meccset, mindenik csapat hozta amit tud. Sajna ennyit tudnak. Sok labdás játék nem vót, de igazi hentelős meccs lett belőle, kifejezetten jó ütéseket láttam. Bevallom, kis notal, nogal, nofta, izééé. na az! Fogott el a látványtó'. A döntetlen igasságos, és bár nem láttunk káosz győzelmet, é'vezhettük a játék szépségét.

- Köszönöm Bru, azért remélem nem jut eszedbe a visszatérés. A játékosok csalódottan vonulnak le a pályáról, bár azért jó esélyünk van a rájátszásba jutásra, de nem lesz könnyű ellenfelünk, az biztos. Öt mérkőzés után 50 százalékos a mérlegünk, de a gólkülönbségünk pozítív.
Viszont veszteségokozásban nagy mértékben javulnunk kell, ha el akarjuk hódítani a bajnoki címet. Mindenesetre elmiondhatjuk, hogy gyenge kezdés után erőteljes visszaesést tapasztaltunk, és ennél már csak jobb jöhet.
Ezzel, és az éjjeli műsorral búcsúzom is. éjféltől a Sötét elf - buta, mint a tök című dokumentumfilmet láthatják. A film után a Szakállkúra című törpe erotikus filmet láthatják Kúrtalábú Drogar főszereplésével. Hajnalban a gyerekenek vetítünk rajzfilmet A félszerzet ledarálása, és más kínzásformák címmel. Kora halnalban pedig szakkommentátorunk, Bru-tall szakácsműsorát láthatják a Vezetőedző és a legfinomabb ellenfelek címmel. A mai adásban a tűzdelt goblin gerinc, és a párolt vezetőedző-agy receptját rögzíthetik. Ezt az adást ork és saurus nyelven is feliratozzuk. A viszontlátásra!

Zöldfülűek - Szarvak 1-2 (0?-3?)

- Vérben és velőben gazdag jó estét kívánok kedves nézőinknek, itt ismét a K.O's TV és Bob Blackhorn. Ma esti mérkőzésünk igazi rangadó, melyet a Zöldfülűek vívnak csapatunkkal, a Szarvakkal. Az esélyekről megoszlanak a vélemények. A Szarvak eddig bukdácsol, a kötelezőket hozták, a rangadókat elveszítették. A Zöldfülűek símán verték a rangadón ellenfelüket, de a két kötelezőnek tűnő meccsen szenvedtek, mégis behúzták. Igaz, ehhez kellettek az ellenfeleik súlyosabbnál súlyosabb hibái. Általános vélekedések szerint ha az orkok rápörögnek a meccsre, és rangadónak veszik, akkor egy nagyon kiélezett találkozót láthatunk, aminek magabiztos ork siker lesz a vége. Ennek ellentmond viszont csapatunk háza tájáról érkezett pletyka, miszerint a Szarvak felszabadultan játszhatnak, ugyanis a rájátszásban levő helyüket kell biztosítsák, és majd ott kell mindenkit megverjenek, hogy elhódítsák a kupát, ezért az alapszakasz meccseket már lazábban vehetik a fiúk. Ezzel a húzással a vezetőedző szerintünk csak a terhet akarja levenni a játékosok válláról.
Mindenesetre a fogadóirodák a Szarvak győzelmáére fizetik a legtöbbet, tehát itt az idő meggazdagodni! Rossz hír, hogy Takuma(4) mellett - aki mankóval látogatott ki a mérkőzésre - Onio(9) sérülése is kiújult, így nem játszhat, az orkoknál egy hiányzó lesz, a sírhant elleni meccsbe belerokkanó mezőnyjátékos(12). Sikerült pár interjút készíteni az öltözőben még a mérkőzés előtt.

Lord Takeda - csapatkapitány
- Úgy érzem nyugodtan játszhatunk, a rájátszásban levő helyünk biztosított, éppen ezért nincs izgulnivalónk. Harcos meccsre számítok, de kevés sérülés lesz a nagy páncélok miatt.

Lord Hirotama - káoszharcos
- Itt az én időm! Ezen a meccsen brutális puszítógép leszek, nem érdekel mibe kerül, győzni akarok!

Matsumi Onio
- Sajnos kiújult a sérülésem, így nem tudok a csapat rendelkezésére állni ezen a rangadón, de most eléggé erős a csapategység, így remélhetőleg győztes meccsel vigasztalnak meg a srácok.

Az interjúk után lássuk, milyen taktikákkal vehetjük fel a versenyt a Zöldülűekkel, erről kérdezem mai szakkommentátorunkat Dungaláb Dragort, a törpe trollgyilkost, aki 12 idényen át szerepelt a legmagasabb osztályban a Barlangi Rémek csapatában, és pályafutása alatt 13 trollt, és 29 egyéb szerzetet küldött a másvilágra.

- Köszönöm a szót, és én is köszöntöm a nézőket. Az Zöldfülűek elleni taktika eléggé egyszerű, pont ezért lehet sikeres. Mivel előszeretettel játszanak dobójátékot, ezért a dobójukat és a goblinjaikat kell eltakarítani a pályáról. Ezen játékosok hiányában kénytelenek futójátékkal operálni, viszont a futójáték megállításában a Szarvak játékosai meglehetőesen járatosak. Hogy ezen terv megvalósulhasson, először azért át kell törni a védelmet, és a testőrőket kiiktatni, hiszen ők nagy nagy segítséget jelentenek az ork fal egyéb harcosainak. Lassan elkezdődik a mérkőzés, így visszadom a szót!

- Igen, a csapatok érkeznek a pályára, és a fedezékek felé tartanak. Mindkét csapat klasszikus szerelésében érkezik, az rokok a tradicionális naracs mezben, a mieink a klasszikus fekete-vörös-arany kombinációban.

Amíg megtörténik a bemelegítés, egy kis reklám, utána jövünk vissza.

Véres az inged?
Koszos a gatyád?
Mintha egy goblint nyomtak volna rajta át?
Nem gond! Használd a mágikus mosógépet!
Most akciós bevezető áron a boltokban!

Nyár van és meleg? Itt ilyen nem fordul elő!
Utazzon a KáoszTouristtal a napfényes Lustriába!
Ismerjen meg más kultúrákat, gyalázzon meg idegen asszonyokat, igyon idegen söröket!
Hadjárattal egybekötve 50% kedvezménnyel, csak most a hónap végéig!

Tegnap ért a legnagyobb öröm!
Behűtötték a kedvenc söröm!
Ládaszámra vedelhetem,
bajom soha nem lesz nekem!
Véééérbáááányaiii! A Vérfoci szövetség hivatalos szponzora.

- Kedves nézőink, a reklám után újra itt, a sorsolás ebben a pillanatban történt meg, a Zöldfülűek támadnak, mi pedig védekezéshez készülődünk.
A rendelkezésre álló legerősebb csapattal állunk fel, felkínálva az orkoknak az ütések lehetőségét, tehát nem egy tipikus védekezéshez felállás, de hirtelen ezt találta ki az edzői stáb. Az orkok ütősora is előáll, nincs meglepetés, csak a sztár goblinjuk és a sztár dobójuk marad hátul, mindenki más elől. Jó a kirúgás, a labda az ork végzónában ér földet, és kezdődhet a hirig. De micsoda! Amíg mindenki a labda ívét nézte valaki eg ykövel fejbedobta Mad Maxet, aki most kábultan hever a pálya közepén, így nem fogja tudni feltartóztatni az ellenfeleket. A többiekben is meghűl a vér ezt látva, még védekezni is elfelejtenek, így lerohanják őket. A troll bután éz, és nem üti meg Lord Katsumit(7). A széleken jobb a helyzet, ott nem erre figyeltünk, így ott nem tudtak az első körben áttörni, megállítjuk őket. Az ork dobó megpróbálja a goblin kezébe nyomni a labdát, de az kicsúszik, és leesik. Sajnos túl messze van, így nem fogunk odaérni, de ha sikerülne lerohanni őket, akkor megzavarhatónak tűnnek. És igen, középen rendeződik a helyzet, a jobb szélen is nagy hirig van kibontakozóban, a bal szélen viszont Odanaga(12) áttör, míg Lord Anekawa(14) lefoglalja a jobb szélt.
Nem védekezünk túl acélosan, de kezdjük magunkat összeszedni. Az orkok meg a labdát, igaz, nem jutnak előrébb vele, még mindíg hátul állnak ketten, ezúttal a goblinnál már a labda. Odanaga úgy dönt, berohamozza, és sikerül is leütni a goblint, aki nagyot nyekkenve elterül a füvön, munkában az ork gyógyító, a labda az ork határzónában szabadon, Odanaga iszonyú sprintbe kezd, odaér a labdához a dobó előtt, és nagy nehezen össze is szedi azt, 1-0 ide! Gyönyörű egyéni akció, az orkok megzavarodva állnak fel a középkezdéshez. A kirúgás ezúttal a közösnég közé pattan, elkobzás. A troll megmarkolja a kisebbik goblint(Cool, majd ahelyett, hogy eldobná, elkezdi a szájába tömködni. Ez megeszi vazze! A stöpszli csak vergődik az erős szorításban, esélye sincs menekülni, pályafutását a troll gyomra zárja le, aki elégedett böffentéssel fordul az előtte álló káoszbestia felé. Az ork nézők elcsöndesednek egy pillanatig, majd a káoszdrukkerek hangos ovációja mellé bekapcsolódva ünneplik a mérkőzés első halálesetét.
Azt hiszem ezzel a troll páratlan népszerűségre tett szert a szurkolók között. Mindenesetre a dobó összekapja a labdát, Handy Capp(9) pedig odaszalad a trollhoz - talán azt gondolja, hogy jóllakott már. Bátor tett. Az orkok megpróbálnak kibontakozni, de ezúttal keményen védekezünk, és az orkok egymás után hullanak a fűre. A troll ismét próbálkozik, megmarkolja Cappet(9), és messzire hajítja. Túl erős, a goblin mint kődarab zuhan a fűre, ez csúnya sérülés, és már nem tudnak gyógyítani rajta, így a hordágyvívők igyekeznek kíméletesen ledobi őt a fedezék betonjára. Hála a trollnak, kezd megvalósulni a taktika. Már csak a dobót kellene eltakarítni, Mad Max úgy látszik valami serkentőt szedhetett, mert eszébe jut a taktikai utasítás, és megpróbálja a dobót kezelésbe venni. Vad üvöltéssel közelíti meg, és többször is leküldi. Az orkok csendesen pihennek a füvön, a káosz játékosok talán tudnak majd még egy gólt szerezni. Kadun Zu(5) érzi a bajt, két játkosunk között megszerzi a labdát, és vakon előrevágja, üres területre, hogy már ne lehessen összeszedni, majd földre rogy Mad Max csapásai alatt, így félidőben egy gólos vezetéssel térhetünk pihenőre. Egyetlen egy ork sem áll a pályán, az összes fetreng! Ismét szakkommentátunkhoz fordulok, hogy elemezze a helyzetet.

- Az orkoknak most taktikát kell váltani, ugyan a dobójuk még játékban van, de gyors potenciális elkapóik már nincsenek, így csak futójátékkal tudnának előretörni. Ebben mindössze az a probléma, hogy a labda a Szarvaknál lesz a félidő kezdetén. Itt két féle taktika lehet, vagy biztos gólt szereznek, és a kettő-nullról már nagyon nehéz felállni, vagy játszanak az idővel, és csak a végén viszok be a gólt, de az ütős orkok ellen az idővel játszás nem a legjobb taktikának tűnik. Majd meglátjuk mi mellett dönt a stáb.

- Köszönöm, most lássuk a második játékrészt, addig interjúkat adunk a közönség soraiból.

Gromak - fekete ork
- Hát az gyönyörű jelenet volt, amikor a trollunk elfogyasztotta a goblint, egyszerűen fantasztikus a mérkőzés.

Lord Kharnak - káoszharcos
- Úgy érzem most az orkok szétestek, demoralizálta őket a kapott gól, és a goblinjaik elvesztése, ha szerzünk még egyet, onnan már nem állnak fel.

Grasga - goblin
- Van üresedés? Megpályázom a helyet! Majd jól bekenem magam valami illatossal, hogy ne legyek étvágygerjesztő, oszt akkor a troll nem akar majdmegenni.

Kezdődik a második félidő, ezúttal a Szarvak vezeti a támadást. A labda hamar megvan, az orkok megpróbálnak letámadni, de így fellazul a védekezésük, most minden az irányítónkon múlik, mennyire képes megoldani a helyzetet. Úgy néz ki jól fog, megállítjuk az előrehúzódó orkokat, és középen van szabad ember, Egy rövid passzal indítjuk Lord Anekawát, aki elkapja, és öles léptekkel indul a határzóna felé. Persze egyedül van, és utól i slehet még érni. Az orkok kétségbeesetten próbálják megállítani, az egyik rohamozó a lábába kapaszkodik, míg a dobó rohamra indul. Kifullad mire odaér! Hát igen, talán nem kellene drogozni és cigarettázni egy sportorknak, legyen bármekkora sztár is! Anekawa símán leüti, majd egy csellel elszabadul, és máris kettő null! Lehet ünnepelni. Ismét támadhatnak az orkok. Ezúttal már az ütősornak kell megtörnie a védelmet.
Úgy nézem ez megy is nekik, bár futójátékban nem tudnak klasszikus zsebet kialakítva előre jutni, tehát csak passzjátékkal tudnak átjutni a védelmen. A bal szélen sikerül semlegesíteni a felfutó támadót, de a jobb szélen sikerül elszakadni a rohamozónak, és a dobó megoldja, egy hosszú passzal a helyzetet, és máris kettő-egy.
Az orkok érzik az esélyt az egyenlítésre, de kevés idejük van, és ezt a mérkőzést már nem adhatjuk ki a kezünkből. A kirúgás nagyon jó, a labda a mi határzónánkban. Mad Max nekigrik a trollnak, akinek a második félidőben már nem vettük hasznát, de mint amikor két harci szekér találkozik frontálisan, a földre hullanak mindketten.AZ orkok nyomulnak előre ismét, de a védelem megállítja az előrekószált orkokat, főleg, hogy a dobójuk ismét csak kifulladva hull a földre. Sikerül félpályához felhozni a labdát, de a passz már nem sikerül, de legalább három káoszharcosunk közé esik a labda. Egy fekete ork indul, hogy helyet csináljon, de nem bír a káoszharcossal, és a bíró lefújja a találkozót. Győzelem!

Lássunk pár interjút az öltözőből.
Vezetőedző
- A mai mérkőzésen az ellen trollja sokat segített rajtunk, így végig uraltuk a mérkőzést, győzelmünk nem forgott veszélyben. Ehhez kellett a jó csapatmunkán kívül egy jó egyéni teljesítmény, az első gólunk előtti akciót ritkán láthatunk.

Lord Takeda
- Minden a terv szerint alakult, és végre nyertünk egy rangadót is, ez önbizalommal tölthet el minket, lassan már a rájátszásra készülhetünk, bár még az alapszakaszból is érkezhetnek kihívások.

Lássuk hogyan értékel szakkommentátorunk.
- Izgalmas, jó mérkőzés volt. A Szarvak játékosai idegekkel jobban bírták a találkozót, így kevesebbet hibáztak. Értékes skalpot gyűjtöttek be. A taktika jó volt, de nagyban hozzájárul a sikerhez a troll, aki elrendezte a két goblin sorsát 10 perc alatt. Az orkok a második játékrészre sokkal összeszedettebben érkeztek, és sokkal jobban is játszottak, de az első félidőben elkövetett bakikat nem tudták már kompenzálni, így a Szarvak győzelme megérdemelt.

Köszönöm, most pedig lássuk az éjjeli műsort. Először közvetítést adunk a Norsca jégbedöngölő bajnokságról, majd élőben kapcsoljuk Lord Grebthart, aki jelenleg elf földön vezet hadjáratot, szórakoztató magazinműsorunk címe: HOgyan tapossuk ki az elfek belét - avagy impregnáló cipőkrémek logisztikai megoldásai. Végezetül külpolitikai magazinunkat láthatják, melynek témája: Miért, hogyan és meddig utáljuk az elfeket. A műsorban elf sztárvendékek is szerepelnek, kiknek kinzásos kivégzéséről majd DVD-n is exkluzívan tudósítunk.
Jó éjszakát, és kellemes szórakozást!

Szólj hozzá!

Címkék: sírhant művek apokalipszis lovasai alapszakasz vérfoci békelfek hótorlasz mocskosul sima ügy bloodbowl hegyes szarvak gromgol i zöldfülűek k.os tv

A bejegyzés trackback címe:

https://bekelfek.blog.hu/api/trackback/id/tr13939997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása