BékElfek - A vérfoci legnemesebb Elfjei

Minden ami Vérfoci (BloodBowl). Kupaismertetések, csapatszereplések, esélylatolgatások és minden mi szem szájnak ingere :D

Friss hozzászólások

  • Bagameri_: Gratula! (2009.07.14. 10:26) A Menza és a különdíj
  • Torq: Szerintem is vicces csapat, és jó szórakozásnak ígérkezik. :) (2009.07.09. 15:02) BB verseny, Komárom, július 11-12
  • Torq: A második gólt a 2. félidő 6. körében szereztem, ezért volt neked 3 köröd még. És azért nem volt t... (2009.06.30. 20:24) Megroppantak az acélöklök...
  • Csemeric: Elméletileg holnap (kedden) 18:00 ill 18:30 környékén kerül megrendezésre a döntő. Érdeklődők talá... (2009.05.25. 22:47) Ismét az elődöntőben...
  • Mortifer: Sziasztok! Szepe! A nyáron ismét lesz egy kis BB-s hajcihő Komáromban! Riotnak már küldtem róla m... (2009.04.27. 07:27) Nem minden papsajt...

K.O.'s TV közvetítés. Szarvak - Békelfek

2009.04.01. 10:47 Torq

Hegyes Szarvak - Békelfek 1-3 (Sm:5-0)

- Vérben és velőben gazdag jó estét kívánok kedves nézőinknek, itt ismét csak Bob Blackhorn és a K.O.'s TV.

A mai napon a káosz istenek nem fogadták kegyeikbe a csapatokat, egész nap szakadt az eső, és mostanra sem hagyott alább.

Szakértők szerint ez az elfeknek kedvez, akik gyorsabbak - ezáltal gyorsabban tudnak kúszni a sárban, ügyesebbek - ezáltal van némi esélyük labdás műveleteket végrehajtani, valamint szeretnek fürdeni is ellentétben a Szarvak játékosaival. Szóval az esélyek egyértelműen a Békelfek mellett szólnak.

A Szarvak táborát aggaszthatja Mad Max visszavarrt kezének állapota, a múltkori mérkőzés előtt is voltak fájdalmai, melyek nem szűnnek, valamint egyik káoszbestiánk ezt a mérkőzést sem vállalja, immáron a harmadik ebben a szezonban. Szerencsére az elfek három játékosa szintén kiújult sérülésre panaszkodik a megfeszített terhelés hatására, köztük a faember, és egy másik ütőember sem vállalta a játékot. A szakadó esőfüggönyön át alig látni mi történik a pályán, most vagy a csapatkapitányok választani mennek a bíróhoz, vagy már játékon kívül egymásnak esnek. Úgy nézem mégis az első verzió igazolódik be, természetesen ezt a sorsolást sem mi nyertük. Ehhez kapcsolódóan új, betelefonálós játékot bonyolítunk le. A kérdés: Mikor választott utojára a Szarvak csapata? A helyes válaszokat sms-ben küldjék el, aki nem tudja telefonáljon, vagy küldjön levelet.

Tehát védekezéshez állunk fel kezdetnek. Az elfek a pálya jobb oldalára helyezik a súlypontot, így mi is oda csoportosulunk át az utolsó pillanatban, de végre megkezdődött. A nyápic dobó uralja a labdát, ezeknek semmi sem szent, még esőben is úgy labdáznak, mintha még csak lágy tavaszi szellő se lengedezne.

Jönnek is előre, bár óvatosan, távolságtartóan mozognak. Hátra ütik az első sorokat, és próbálják fedezni a labdát. Utat nyitnak a jobb szélen, de a labda a bal oldalon van, kézről kézre jár a főnix és az oroszlánharcosok között. Őket majd persze ki fogjuk iktatni, akkor talán lesz esélyünk legalább látni a labdát.

Hoppá! Közben a szélről bemozgó, kockásra gyúrt elf elkap egy hosszú labdát, és besétál, ezzel vezet az ellen. Végül is ez nem baj, erre számítottunk.

Lássuk mit tudunk mi támadásban. Ezúttal az elfek szerveződnek át az utolsó utáni pillanatban, de a bíró ezt is szabályonak látta - lehet le kellett volna fizetni?

Az nem a mi stílusunk, főként, hogy az északi hadjárat eléggé leürítette a kincstárat. Mindenesetre az első veszteségek megvannak közben, és a legfrissebb hírek szerint a Szanitéc Szkinkek Szabad Szakszervezete, azaz az SZSZSZSZ sztrájkot helyezett kilátásba, ha nem kapnak fizetésemelést a hordágyvívők.

A szakadó eső ellenére sikerül röptében leszedni a labdát, és indulhat az áttörés. Az elfek szépen fogynak, de nem eléggé gyorsan, és sajnos nem mindegyik szenved sérülést, páran csak alibiznek a kiütöttek és a cserék között. Kérem, akit elver a közönség, az ne szopogasson a cserék között limonádét, tessék szépen meghalni inkább. De hát ezek az elfek még erre sem képesek rendesen. Mindenesetre most ne mi mutassuk meg nekik hogyan is kell.

Közben sikerül a félpályáig előrehozni a labdát, de a zseb nem tökéletes, így egy merész oroszlánharcos berohamozza a labdás bestiánkat! Látták ezt? Látták?

Nem is leütötte, hanem beleharapott! Ezek vadállatok! Ki kellene tiltani őket a pálya környékéről is, vagy legalább rövid pórázon tartani őket! Ráadásul megszerzik a labdát is, de csak vakon előrevágják, hogy menjen az idő vele. Így sikerül is kihúzniuk a félidőt egy gólos előnnyel, és 3 sérülttel, köztük csapatkapitányukkal. A játékosok fáradtan vonulnak a fedezékekbe felfrissülni, és kicsavarni esőtől, vértől és sártól iszamos mezüket, melyeken a szám sem látszik már szinte. Sajnos mai meghívott ork szakkommentátorunk, Elfirtó Grimgor csúnyán összeszedett egy Vírust - az orkok egyik pompomlánya-, és mivel vele hetyeg, ezért lemondta a mai részvételt, így rövid reklám következik.

-

Nem vagyok játékos és nem mindig látom a meccseket. A világ egyik legjobb csapatának drukkolok, és még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Sérülésokozás. A csapatom néha megelőzi az elfeket és nem örülök, ha összekeverik őket egymással . Büszkén gondolok a nagy mérkőzésekre, csatákra, derikre. Szeretem a vért, velőt, adrenalint és a morbid történeteket, barbárok gyalázásában mi vagyunk a császárok és igenis nálunk vannak a legjobb trófeák! Hegyes Szarvak, én így szeretlek!

-Nem bírja a házimunkát? Esetleg egy békés házőrzőre vágyik? Játszópajtásra a gyerekeknek? Vegyen trollt! Könnyen tanul, könnyen felejt, szereti a gyerekeket - főleg nyárson, és nem enged be senkit a házba - a tulajt sem! Ezen kívül vasal - ha ráül valamire kilapul, mos - szeret mindent a vízbe dobálni, takarít - megesz minden szemetet. Fenntartása olcsó, és most akciósan bérelhető is! Keresse fel irodáinkat, és válasszon modellt!

-Ismét a pálya mellől jelentkezem, nem fogják elhinni mi történt a reklám alatt! Az elfek előbb elkezdték a játékot, mint ahogy felálltunk volna, szabályosan lerohantak, és a mocskos csaló bíró, ezt nem vette észre, előretörtek, és míg bestiáink a bírónál reklamáltak, szereztek egy újabb gólt, ezzel kettő null oda. Ez demoralizáló találat, hiszen még el sem kezdődött szinte a félidő, már két gólos a hátrány. Játékosink még mindíg a bíróval vitatkoznak, miközben a nyápicok megint eljátszák ezt a trükköt, ismét lerohannak, és megszerzik a labdát, majd kialakítanak egy zsebet. Játékosaink döbbenten, zavarodottan, tanácstanalul ácsorognak, főleg, hoyg Mad Max összefejel az egyik elffel, de ő legalább a páylán maradt. Lord Mitsurugi menti meg a helyzezet, hatalmas cselek után sikerül berohamoznia a zseb által védett elf sárkányharcost, de leütni nem tudja, őt viszont lerántják. Közben az ellen erőelfje elesik egy rohamban, és a földről felpattanó Mitsurugi leüti végre, a labda szabadon pattog a sárban. Az elfek megszerzik a labdát, persze szerencsével, hiszen nem tudták felvenni, csak jó helyre pattant, így Max indul rohamra. Meglendíti fájós kezét, majd a kíntől dühödten vicsorítva hullik a dagonyába. Így már nincs esély kivédekezni a támadást, főként, hogy monvacsinált indokkal kiállítanak tőlünk egy játékost, és bár az elfek megpróbálnak időt húzni, csak kikényszerítjük, hogy bevigyék. Ez így már súlyos vereségnek néz ki, de végül is kaptak 4 extra kört, míg mi semmit nem csináltunk, így nem nehéz. Még azért tart a meccs, az elfek mélyvédekezéshez állnak fel. Az első sorokat eltiporja a dühödt káosz támadófal, újabb sérültekkel bővítve az elf fedezéket, munkában a gyógyító is. Három bestiánk is rohan előre, és megvan a labda is. Az eső vigasztalanul zuhog továbbra is, az elf nézők eltakarják szemüket, mikor egyik bestiánk kirohamozza a védőfal leggyengébb láncszemét, a sztárdobót, Gandalfot, utat nyitva a futójátéknak. Sikeresen elpasszoljuk, sikeres az elkapás is, egy egy extrával megvan a becsületgól is. AZ elfeknek már csak egy köre van, felállunk védekezéshez ismét. Érdekes, az elfek nem mennek bele vérengzésbe, okos lánctolásokkal sikerül előrébb juttatniuk az ellépéssel rendelkező oroszlánharcosukat, aki megkapja a labdát, és iszonyatos rohanásba kezd. Az egész csapat döbbenten nézi, erre nem számítottak. Kivéve a szurkolókat. Egy a gólvonalra dobott banánhéj megteszi a kívánt hatást, és az együl spurizó elf eltaknyol a gólvonalon, így marad a 3-1. Oda. De legalább a sérülésmeccset hoztuk, az 5-0 ide!

Nézzünk pár interjút a csapat háza tájáról:

Vezetőedző:

- A mai mérkőzésen bármi lehetett volna, igazából a 2 lerohanás, és Mad Max két szerencsétlen megmozdulása eldöntötte a mérkőzést. Volt még sanszunk bevetni egy titkos fegyvert is, de mivel nem voltunk egészen pontosan biztosak a működésében - hibás leírás miatt nem egyértelmű -, ezért nem használtuk fel. Mindenesetre tanulni kell az elkövezett hibákból, és győzni a következő mérkőzésen.

Lord Takeda:

- Megdöbbentő, és felháborító volt a mai játékvezetés. Elnéztek 2 lerohanást, valamint tőlünk állítottak ki játékost, pedig 4-en is csak felsegíteni akartuk a földön fekvő elfet, hiszen köztudottan nem bírja kényes bőrük a sarat.

Mad Max:

- Sajnos érzem a sérülésemet, a visszavarrt karom már nem a régi, ezért is hibáztam többször. Apám és orvosaim tanácsára szomorúan jelentem be ezennel, hogy befejeztem profi pályafutásomat, ezentúl csak edzőként segítem a Szarvak csapatát, az aktív játéktól visszavonulok. feladatom lesz új tehetségek felkutatása, valamint a csapat állóképességének fejlesztése is.

-Ezzel a megdöbbentő hírrel búcsúzunk, további jó éjszakát. Végezetül tekintsék meg az esti műsor keretében a Mad Max életét felölelő dokumentum műsorainkat. Időrendi sorrendben Max:a kezdetek - dokumentumfilm Max gyerekkoráról, Max:a sötét lovag - Max vérfoci pályafutása számokban és képekben, Max és Robin - no komment.

4 komment

Címkék: alapszakasz vérfoci békelfek bloodbowl hegyes szarvak k.os tv káosz kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://bekelfek.blog.hu/api/trackback/id/tr401039379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Monka. 2009.04.01. 10:54:53

Nekem hiányozni fog Mad Max a pályáról. :(

Kildarf 2009.04.01. 14:43:45

Mi történt szegénnyel, miért kellett előléptetni segédedzővé?

Kildarf 2009.04.01. 14:44:46

Ja és gratulálok az elfeknek ilyen sérülés eredménnyel meccset nyerni nem kis teljesítmény illetve gratulálok a kásznak is mert ez így elég kaotikus eredmény lett:)

Torq 2009.04.01. 21:04:11

Azért lett segédedző, mert nem ment neki a játék, illetve nincs hova fejlődnie, ezért felesleges tartogatnom.

Az elfek azért nyertek ennyivel, mert a második félidőben 10 kört tudtak játszani (2 lerohanás extra kör) az én 6 köröm ellenében (2 mino által bukott kör). Amit viszont tökéletesen meg is oldottak, és csak az utolsó pillanatokon múlt, hogy nem 4 dugót kaptam.
süti beállítások módosítása