BékElfek - A vérfoci legnemesebb Elfjei

Minden ami Vérfoci (BloodBowl). Kupaismertetések, csapatszereplések, esélylatolgatások és minden mi szem szájnak ingere :D

Friss hozzászólások

  • Bagameri_: Gratula! (2009.07.14. 10:26) A Menza és a különdíj
  • Torq: Szerintem is vicces csapat, és jó szórakozásnak ígérkezik. :) (2009.07.09. 15:02) BB verseny, Komárom, július 11-12
  • Torq: A második gólt a 2. félidő 6. körében szereztem, ezért volt neked 3 köröd még. És azért nem volt t... (2009.06.30. 20:24) Megroppantak az acélöklök...
  • Csemeric: Elméletileg holnap (kedden) 18:00 ill 18:30 környékén kerül megrendezésre a döntő. Érdeklődők talá... (2009.05.25. 22:47) Ismét az elődöntőben...
  • Mortifer: Sziasztok! Szepe! A nyáron ismét lesz egy kis BB-s hajcihő Komáromban! Riotnak már küldtem róla m... (2009.04.27. 07:27) Nem minden papsajt...

Bejutottunk a 4 közé...

2009.02.05. 00:11 szepe72

Sajnos az élő közvetítő vonal hibája miatt Gildor Tinehtelë beszámolóját olvashatjátok.

Jó estét, jó szurkolást...

Örömteli hírrel kezdem beszámolómat, hiszen valamennyi visszatérő sérültünk esetében hatásos volt a sok szauna és masszázs, sőt megfogadtuk a Jegesek edzőjének a tanácsát és tegnap este 1-2 korsó sört is legurított a csapat, így teljes létszámban álltunk fel a bemutatáshoz. A Patkányokat az összes szurkolójuk elkísérte, de így is csak 12 ezren foglaltak helyet a pálya szélén. A háromszor annyi BékElf drukker rögtön az első kirúgásnál olyan harsány éljenzésbe tört ki, hogy csapatunk újradobáshoz jutott.

A pénzfeldobást a WarPatkányok nyerték, felálltunk védekezéshez... A kirúgás jól sikerült, a pálya bal oldalán, majdnem az oldalvonalnál landolt. Elsőként egy csatornapatkány próbált meg a szélen előreiramodni, de a jól felállított védők mellett csak egy cselsorozattal tudna elmenni, és az utolsó cselnél Oliver kiteszi a lábát és a csatornapatkány elesik... Máris mi jövünk... Alfred (az állat, ahogy a LigaVezető becézi) meglódul és máris egy patkány KO-t szenved. Algor elszalad a védtelen labdáért, majd hátrapasszolja Gandalfnak. Szépen kialakított zsebet a patkányok megközelíteni se tudják, így újra rajtunk a sor. Enreon keze lendül és máris súlyos sérüléssel visznek le egy újabb patkányt a pályáról, aki kénytelen a következő mérkőzést is kihagyni. Gandalf cselez, majd cselez és máris elindítja a labdát Algor felé, aki meg se áll az alapvonalig, TD... És még csak a második körben vagyunk... Újra felállunk, hátha még egy ilyen sikeres kontrával idejekorán el tudjuk dönteni a mérkőzést. Kirúgást követően a kitűnő edzőmunka elismeréseként egy újabb újradobással leszünk gazdagabbak. Most már megfontoltabbak a patkányok, először a labdával foglalkoznak, szépen passzolgatnak és jönnek előre. Enreon újra támadásba lendül és egy újabb patkányt KO-z ki. Majd Elwood sajnos hozza a Balta Kupa rájátszásában mutatott formáját, ágait ütésre lendíti, majd elesik... A patkányok megiramodnak, és hiába üti KO-ra egyiküket Napoleon, a TD elkerülhetetlen, az 5-ik körben kiegyenlítenek a WarPatkányok. De még van 4 körünk van az első félidőből és mi támadhatunk... Gonzalo rohamot intéz egy újabb kiszemelt patkány ellen, akinek keze olyan csúnyán zúzódik, hogy nemcsak a következő mérkőzést fogja kihagyni, hanem meccsről meccsre elő fog jönni neki. Innentől egy kicsit burleszkbe illő jelenetsor következik, mert Gandalf elkezd rohanni a labdával, majd mikor kicselezi magát, nem figyel oda és elbotlik, kezéből a labdát a közönség közé dobja, akik Oliver kezébe dobják, de ő annyira meglepődik, hogy nem bírja elkapni. A patkányok az alapvonalnál ólálkodó Alvint kitolják a közönség közé, de ők a cserepadra kísérik. Gonzalo hatalmas rohamot indít, de csak odébb tolni tudja a patkányokat, így 1 zónában marad a labda. Algornak azonban ez nem okoz gondot, felkapja, kicselezi magát, majd előrepasszolja az újonc szűzharcosnak, aki meg sem áll vele a gólvonalig, így 2:1-es állással fordulunk.

A szünetben a Békák edzője elégedetten kortyolgatja sörét, és a meccs utáni bulit tervezgeti a játékosokkal. Azonban amíg az öltözőben pihentek a csapatok, eleredt az eső. De nem cukorból vagyunk, így lelkesen kezdjük a második félidőt is. Alfred azonnal okoz egy sérülést, majd Enreon is KO-ra üt egy másik patkányt. A kiütöttek kispadja lassan megtellik a WarPatkányoknál.

Szépen feláll a zseb, Gandalf felveszi a labdát, odasétál, de mikor a zseb közepére szeretné passzolni a labdát, a zuhogó eső a szemébe megy és maga elé levágja azt. Ekkor valami furcsa láng kezd csillogni a patkányok szemében és Gildort, az újoncot KO-ra ütik... Ezen a sárkányharcosok annyira meglepődnek, hogy először Oliver üt, majd Napoleon és mindkét ütés eredménye 1-1 KO... Gandalf megnyugszik, felveszi a labdát, átpasszolja Gonzalonak, aki Algor kezébe adja... De megint a patkányok támadnak és az eszelős fény nem múlt el a szemükből. Arisoilt, Alvint és Enreont is KO-ra ütik... Ezen Elnarn annyira feldühödik, hogy eltöri a járványszerzetes kezét, akin a patkányok szerencséjére az éppen felriadt gyógyító sürgős beavatkozást hajt végre és már ott is fekszik a pályán. Gonzalo pedig a második félidő 4-ik körében besétál és újabb TD kerül a neve mellé.

A patkányok vére forrong így a sípszó után (amikorra kisütött a nap - szerintem titokban varázslót szerződtettek, aki csak addig varázsolt esőt, amíg mi támadtunk) összezúzzák Naldaln bokáját, azonban a mi gyógyítónk is munkába lendül és pillanatok alatt rendbe hozza. A patkányok felhozták a labdát a középvonalhoz, ahol megkezdjük a védvonal kialakítását, de Alfred annyira rosszul lesz a járványszerzetes szagától és undorító képétől, hogy kétszeri unszolásra se hajlandó megütni. A patkányok kihasználják a lehetőséget, a dobó végigszalad a középvonal mentén, majd a szélre passzol a csatornapatkánynak, aki berohan a labdával az ötödik körükben.

Rövid taktikai utasítás hangzik el a kispad felől: a maradék 3 kört végigtámadni és még egy TD-t szerezni! Minden az edző utasításának megfelelően zajlik a hátralévő részben, egy dolgot leszámítva, hogy a WarPatkányok agyonverik Arisoilt, aki még ott a pályán kileheli lelkét és elhalálozik... Arisoilra már csak a pályán maradt vérfolt emlékeztet:

A csapat rezignáltan veszi tudomásul, kedvetlenül teszi a dolgát, de betartva az edzői utasítást, Alvin a nyolcadik körben TD-t ér el.

 

Így 4:2 lett a végeredmény és a sérülésmeccset is 4:2-re nyertük.

Vegyes érzelmek munkálkodnak a csapatban Arisoil elvesztése feletti keserűséget azonban a felszabaduló öröm, a 4 közé jutás tompítja... Elnarn szintet lépve Enreonhoz hasonlóan 4-es erőre tett szert, Gandalf elsajátította a pontosság jártasságot, Gildort az újoncot választották a meccs legjobbjának, így ő innentől testőrként lép a pályára és végezetül Alvin is elsajátította a cselezés tudományát. Sajnos a játékosoknak kifizetett fellépti díj éppen hogy fedezte a meccsbevételt, így Arisoil helyére nem tudtunk új játékost leigazolni.

Holnap kiderül, hogy ki lesz az ellenfelünk a döntőbe jutásért zajló mérkőzésen, a Mocskosul Sima Ügy - Hótorlasz meccsen. A sötételfek erősek, de a norskák is okozhatnak még meglepetést...

1 komment

Címkék: rájátszás vérfoci békelfek warpatkányok mocskosul sima ügy

A bejegyzés trackback címe:

https://bekelfek.blog.hu/api/trackback/id/tr64923604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hejhó a raszta 2009.02.05. 11:11:44

a gonosz patkány átharapta a több száz éves nemes elf nyakat. Gyönyörködött egy sort az elhomályosuló tekintetben, majd a kiömlő vérben járt táncot az ellenfél hullája felett. így ünnepel két gólszerzés után.

süti beállítások módosítása