BékElfek - A vérfoci legnemesebb Elfjei

Minden ami Vérfoci (BloodBowl). Kupaismertetések, csapatszereplések, esélylatolgatások és minden mi szem szájnak ingere :D

Friss hozzászólások

  • Bagameri_: Gratula! (2009.07.14. 10:26) A Menza és a különdíj
  • Torq: Szerintem is vicces csapat, és jó szórakozásnak ígérkezik. :) (2009.07.09. 15:02) BB verseny, Komárom, július 11-12
  • Torq: A második gólt a 2. félidő 6. körében szereztem, ezért volt neked 3 köröd még. És azért nem volt t... (2009.06.30. 20:24) Megroppantak az acélöklök...
  • Csemeric: Elméletileg holnap (kedden) 18:00 ill 18:30 környékén kerül megrendezésre a döntő. Érdeklődők talá... (2009.05.25. 22:47) Ismét az elődöntőben...
  • Mortifer: Sziasztok! Szepe! A nyáron ismét lesz egy kis BB-s hajcihő Komáromban! Riotnak már küldtem róla m... (2009.04.27. 07:27) Nem minden papsajt...

Apokalipszis Lovasai - Békelfek (Kazamata kupa döntő) - 1:2

2009.02.28. 19:19 Bagameri_

Vérben és velőben gazdag estét kíván Guðmundr fia Ásgeirr. Élőben jelentkezünk innen a Zappa Standionból. Közvetítő kocsinknak kicsit nehézkes volt a parkolás, de szerencsére velünk jöttek a szurkolók is, akik hamar arrébb tettek 1-2 Xsarát és lett hely a kocsnak. Ezután az energia ellátási problémákat is sikerült megoldani, és máris következik a csapatok bemutatása.

A Gyíkpress otthon felejtette a csapatlapokat, így a stadion szervezőinek kellett biztosítani a lapokat. Ideális vérfoci időben játszanak a csapatok, A varázslók úgy látszik szórakozni akarnak.

56000 Elf szurkoló zarándokolt kia  döntőre, míg a Khemriket 67000 néző kísérte el ide a Mingoli stadionba. A közvetítőket kísérő Norska szurkolókról már nem is beszélve.

Elnar sajnos nem vehet rész a mérkőzésen, mert kiújult a sérülése - dolgozott a Nekromanta. Úgy látszik a faember jól érzi magát a kispadon, mert sikerült gyökeret vernie. Jelenleg a kis törpék ugrálják körbe és próbálják kiásni.

Kivonultak a csapatok, elhangzottak a himnuszok, a stadion örjüng. Hihetetlen a hangulat, Nem volt még ennyi néző ebben a kupában. A saját hangomat is alig hallom. Mellettem a Khemri kommentárot vartyog valamit, de nem figyelek rá, most következik a feldobás.A feldobást a Békelfek nyerték, akik a támadást választották.

És rossz a kirúgás! A Khemrik szokás szerint elrontották a kirúgást, a B szektor pofájába kapta a labdát. El is tünt, így új labdát kellett behoznia a törpe segítőknek.

Alfréd rohamozza az egyik csontit, de csak a földre dönti. Gandalf felveszi a labdát és átadja Gonzalonak, de ő nem tudja elkapni. Talán tüzes volt? Ki tudja. De nézzük mit lépnek erre a Lovasok!

Hatsepsut megindult és elkezdi a pusztítást. Elreont leüti, aki a hasára fordul és alszik egy jót. Egyelőre sikertelenül keresik Sahaalt a múmiák, aki eltünt valahol a tömegben. Costika felrohant gonzalo mellé, és meghipnotizálta. Naldaan kapott egyet a hasába, és kikerült az eszméletlenek közé.

Az elfek következnek, akik elkezdenek előrefutni. Gonzalo felkapta a labdát és kicselezte magát Costica mellől. Mindenki rohan előre, egyelőre a lovasok néznek, mint Rozi a moziban. Gyáva elf banda, futkosnak itt, mint pk a falon. És végre Alvin veszi a bátorságot, és rohamoz, de csak eltolni bírta a csontit. :( ő is előre futott inkább.

A lovasok következnek, akik Napóleont próbálják megütni, de állja keményen az attakot. Próbálnak felzárkózni az elfekhez. Ined próbálja blokkolni a szűzharcost, de kemény a páncélja, dupla koponya! Szerencsére van újradobás. Így bár dupla blokkos koponya lett. Marad az állás.

Az elfek felzárkóztak a gólvonalhoz, de egyelőre kivárnak. A  védők a labdás köré gyűltek. A pálya többi részén folytatódika  futójáték, menekülnek a Lovasok elől a békák. Napóleon próbál menekülni, de a cipőfűzője kikötődött és hasra esett.

Tutanhamon közben megindul és Gandalfot kiütötte eszméletlenre. És kedves nézőink Hori talán szabálytalankodik? Mindenesetre a fekvő Alfrédba rúg, akiért már rohannak is a törpék a hordággyal, és próbálják újraéleszteni az eszméletlenek között. Alvint is megpróbálta megütni Menthuothep, de Alvin erős fából faragták, és visszakézből hasra küldte a támadót.

Az elfek továbbra is rohangálnak a khemrik pedig továbbra is keresik a helyüket a pályán. továbbra is 0:0 az állás.

Al Gore hirtelen beszaladt a vonalra, 0:1 az békáknak!

Közben megérkeztek a törpék a kupával és elhelyezték a dísztribünön. A nézők tombolnak.

Kirúgás. Mintha változna az időjárás, de egyelőre csak a bárányfelhők gyülekeznek.

A Múmiák kezdik középen a pofozkodással. Egyelőre kis sikerrel, Oliver állja az ütéseket, pedig már hárman is próbálkozak vele. Costika közben felveszi a labdát, és a csontik pedig rohannak segíteni neki. Talán túl nehéz lenne?

Az elfek egyelőre futkosnak a pályán, próbálják biztosítani a pozíciókat.

Costika megindul előre. A többiek pedig biztosítják a helyzetét. Alig van ütés, hát nem is tudom mi ez itt kérem. Nem a fedettpályás fonóversenyre érkeztünk!

Az elfek megpróbálják útját állni a labdás csoportnak. A bátrabbak pedig hátulról próbálkoznak a közeledéssel, de csak tisztes távolságból. Kemény középpályás harc alakult ki.

Tutanhaamon megindul éééés koponya, koponya blokk. A félszerzetet tökönrúgják és összeesik a pályán.

Az elfek is próbálkoznak, egyelőre tologatnak. Horit bokánrúgták és hasrafeküdt. Lehet el is alszik, annyira nem történik semmi.

Khemrik támadnak, és Kétkoponya. Újradobás. Koponya, blokkkoponya. És ekkor Costica földhözbassza a labdát, az utolsó percben. És a Halálroller lefújja az első félidőt.

A törpéknek sikerül kiásni a faembert, aki a be is megy a pályára. És éljenző szurkolók lelkesítik a Lovasokat. A labda pedig kikerült a nézők közé.

Ramszesz kezdi a verekedés és tolás. Hatcsepszut megüti El Wood-ot és faforgácsok röpködnek mindenfelé. A faembert kihúzzák az eszméletlenek közé.

Alfréd rohammal indul, és Tutanhamont leütötte. A többiek pedig rohani kezdenek. Kicselezik magukat a zónákból és helyezkedni próbálnak. A félszerzet a biztonság kedvéért hátraszaladt.

A lovasok próbálkoznak a verekedéssel, de nem tudni mi lehet velük, továbbra sem akaródzik nekik az ütés. Vagy az elfek lettek keményebbek a legutóbbi mérkőzés óta. Imhotep megindult és megüti Elreont, és leküldte a földre.

Az elfek próbálkoznak a labdás Cotica kiütésével, de egyelőre csak lökdösődni tudnak.

És a Lovasoknál beindultak a csontik, két sárkányharcost is a földre küldtek. A múmiák üldözik a menenkülőket, és Olivert szarrá verték és a kispadon ápolják.

Eseménytelenül telnek a körök, ide-oda tologatják egymást a játékosok.

Ramszesz megindul végre, és leüti Nadant de sérülésre csak egy dupla egyes sikerült. A balsors tovább kísérti az Apokalipszis lovasait. Úgy látszik a Nekromanta csajozik a lelátón.

Alfréd megindul egy rohammal, egy csel, két csel, és a harmadiknál hasra esik. Micsoda szerencsétlenség!

Tutanhamon ráindult a félszerzetre, és rúgott bele egy akkorát, hogy a kispadon landolt. A lovasok megindulnak és egyre törnek előre. Egyelőre 4 elf maradt még állva a többiek KO, vagy fetrengők.

Az elfek helyezkednek, és egy újabb elf került a földre, összegabalyodott a cipőfűzője.

A lovasok érthetetlne módona  labdajátékkal foglalkoznak és a labdás Costikát védve törnek előre a zónákon kívül helyezkedve. Costoca 3 kockára a végzónától.

Az elfek még próbálkoznak, de Costica besétált az utolsó percekben, 1-1.

Az elfek állnak fel támadásra az utolsó körre. Felálltak és a támadók jól rászedték a védőket, hamarabb lépnek egyet. Gonzaló felveszi a labdát előrefut, és átadja a labdát fekete köcsögnek.

A fekete köcsög elszalad a labdával, kicselezi magát, és a gólvonal előttt hasra esik. Hosszabitás következik.

A feldobást a lovasok nyerték, az elfek állítanak védekezni. Az faember bepattan a pályára, a klasszikus 3-2-6 felállást vállasztották a békák. Az időjárás változik, eltüntek a bárányfelhők, marad a jóidő.

ELindulnak a lovasok, Ramszesz üt, de csak kicsit. Tutanhamon a faembert, aki nagy bődülésel a hátára esik. Változatlanul támadnak a múmiák, mintha új erőre kaptak volna... Costica felveszi  labdát szokás szerint, és elindul előre. a csontik pedig fedezik.

El Wood felpattant, kis tolakodás alakul ki középen. Alfréd rohamoz... ... és elesik.

Hatsepszut újra üti a fabácsit, de újra csak egy hátast sikerült elérnie.  A széleken is megy az adok-kapok, egyelőre kisebb eredményekkel.

De El Wood újra felpattan és uralja a múmiák zónáját. Egy-két pofon után Sahaal eltolja Costicát.

Jönnek a lovasok, leütik a faembert. Alfrédot pedig leüti Ramszesz, a kispadon ápolják. Costica körül kitisztítják a környéket a múmiák, és így biztosítják a labdát.

Izgalmas középjáték kisebb khemri fölénnyel. AZ elfek rámozdulnak a labdára, kisebb verekedést rendeztek. De marad a labda biztos helyzete.

 A múmiák előre helyezkednek a jobb szél felől próbálkoznak. Costica besétál egy fél zsebbe.

Gonzalo megindul, leüti Costikát, és a labdát kiüti a kezéből. Fekete köcsög, előrefut (gól radir), Alvin felveszi a labdát, és előrefut és eldobja a labdát előre.

A labda 4 mezőre van a gólvonaltól, de nincs a közelben khemri. Elf is csak 9 mezőnyire.

A khemri csapat próbálja a labdafelvevők létszámát korlátozni, és egy csonti előrefutott.

Gól radir felvette a labdát. és a gólvonal felé sétált. Megállt két mezőnyire tőle, jönnek a többiek segíteni. Mondjuk ez a faemberről nem mondható el, aki lassan ott korhad el a pálya közepén.

A lovasok rámoz dultak Gol Radirra, de csak visszatolni tudták.

Oliver előremozdul, és a mérkőzés első sérülését szerzi meg, leütötte Mentuhoteppet. És Gol Radir beviszi a labdát a gólvonalon túlra. Megszületik a végeredmény 1:2.

32 komment

Címkék: döntő apokalipszis lovasai kazamata kupa vérfoci békelfek

A bejegyzés trackback címe:

https://bekelfek.blog.hu/api/trackback/id/tr74972053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Monka. 2009.02.28. 19:34:25

Mi ez a plágium kérem szépen? Vagy Guðmundr fia Ásgeirr leckéket vett Bob Blackhorntól? :P
A Gyíkpress részéről vészes hanyagságnak lehetünk tanúi, ezt a szurkolók panaszos levél formájában továbbítani szándékoznak a szerkesztőség felé. A lelkes szurkolók időközben tövig rágták a körmüket és már lassan az ujjvégek következnek. Hajrá! :)

Torq 2009.02.28. 19:37:38

Nem plágium ez szívem, az már meghódított vidék, csak a K.O.'s TV-t lehet fogni. :)

Veszteségek még sehol? Botrány! (hogy egy klasszikust idézzek én is:) )

Torq 2009.02.28. 19:58:58

Mi ez a tologatás? Tessék szépen megfeküdni, ahogy illik!

Torq 2009.02.28. 20:08:49

Beszivárgott erdei elf szurkolók egy csoportja transzparenst emel fel a khemrik felé mutatva: Ásunk rendelkezésükre!

Torq 2009.02.28. 20:17:05

Kihelyezett tudosítónk a stadionon kívülről jelenti: a törpe munkások ásnak valamit. Az a kérdés, hogy ki vagy be:)

Közben zombik kórusa harsan az egyik oldalról:
Csont és cafat
Jó a csapat
Vér és velő
khemri a nyerő!

A másik oldalról a nemes elfek űzik hajtják az övéiket egy felelgetős kórussal:

Messze száll a szélben
- a passz
Labda már a kézben
- jó az elkapás
a csel sem forog vészben
- elszakad
futni kell merészen
- magánynos hős
extra nem kell mégsem
- végzóna
és a labdát ledobni egészen!
1-0!

Bagameri_ 2009.02.28. 20:18:08

Közben megjelentek a sötét elfek is, akik az edzőre próbálnak hatni a "kétkoponyás riot" táblákkal. :)

Torq 2009.02.28. 20:30:43

A khemriktől kérdezném: hol vannak a veszteségokozások?????

Bagameri_ 2009.02.28. 20:34:09

Ma pizsamapartit tartanak.

Monka. 2009.02.28. 20:52:08

A szakkommentátornak kérünk egy erős kávét, legalább Ő ne aludjon el, bár lehet, hogy a tömény most többet segítene a lelkiállapotán. Mi történik kérem, semmi passzjáték, semmi vérfürdő...csak a koponyák gurulnak?

Bagameri_ 2009.02.28. 21:01:11

Hát az elfek rohangálnak, a múmiák meg hasra esnek. kb. ennyiben kimerül a játék.
De a Kupa gyönyörű!

Bagameri_ 2009.02.28. 21:13:32

Na mi az? Lefeküdtetek Ti is aludni?

Monka. 2009.02.28. 22:20:21

Az előző élő közvetítésnél is a kirúgások döntöttek. Várjuk most is. :D

Kildarf 2009.02.28. 22:46:35

Hogy állnak? Mi a cím ahol megnézhető a csapatlista?

Monka. 2009.02.28. 22:47:58

Szia Kil! Itt tudnád megnézni, de regisztrálni kell hozzá és azt Riotnak engedélyeznie gyikpress.forumx.hu/

Monka. 2009.02.28. 22:49:02

Mennyi van még vissza? Lesznek kirúgások? Legalább emiatt izgulhassak már. :)

Kildarf 2009.02.28. 22:49:03

Szia! Akkor ma este úgy tűnik nem állítom már össze a világverő törpe csapatomat:)

Torq 2009.02.28. 22:51:28

HOL VANNAK A VESZTESÉGEK??????

Bagameri_ 2009.02.28. 22:51:59

Egyelőre marad a döntelen. Kirúgás lehetséges.
4. támadó körnél járunk.

Kildarf 2009.02.28. 22:52:27

Puhány kislányok játszadoztak, haza is jöttem a meccsről:)

Bagameri_ 2009.02.28. 23:21:37

Köszönjük a szurkolást, most már csak a csapatok adminisztrálása van hátra, búcsúzik szerkesztőségünk. Szép álmokat minden kedves névzőnknek. A későbbiekben a KO's TV adásán láthatják a halakat.

Torq 2009.02.28. 23:32:58

Köszönjük a közvetítést, jobban élveztük, mint a meccset. Egy veszteség egy döntőn, az BOTRÁNY (hogy ismét idézzek egy kicsit:) )

Gratula Szepének mindkettőnk nevében - csak hasznosak voltak azok a taktikai tanácsok ezek szerint:)

Bagameri_ 2009.03.01. 00:32:00

@Torq: Na, mi az? Mad Max tanítgatta El Wood-ot, hoygan kell fetrengeni a pályán? :D

Torq 2009.03.01. 08:26:37

@Rum-cájsz: Nem, Mad Max sérült, múlt héten a Káosz-paktum csapat csapatbusza könyökből letépte a kezét, úgyhogy nincs olyan állapotban, hogy taníthasson.

Bagameri_ 2009.03.02. 14:39:10

@Torq: Remélem a buszsofőr azért nem élte túl! Na de ilyet, leséríteni egy sztárjátékost!

Torq 2009.03.02. 17:49:44

@Rum-cájsz: Mégha csak egy lett volna! Mikor letolattak szegény Maxról, elcsapták a Zöldfülűek trollját is. Az ő kezét vállból csonkolták le.
Ki a fene engedte meg hogy halálrolleren közlekedjenek, mint csapatbusz? :)

Monka. 2009.03.03. 08:19:23

@Torq: Szerencsétlen troll életében először akart segíteni buzdítás nélkül, annak is megitta a levét. :)

Bagameri_ 2009.03.03. 09:22:25

Szerintem ez valami árulás lehet, mert ha jól láttam, egy nemes elf sem ment azzal a busszal!

Torq 2009.03.03. 10:45:19

Épeszű káosz-paktum csapattag nem is engedné fel őket. Vag yha igen, le már nem :)

Egyébként megfejtettem, azért szerepeltek rosszul, mert volt köztük elf is (igaz, hogy sötét, de akkor is!)
süti beállítások módosítása